معاون دانشگاه علوم پزشکی اراک: ۶۵ هزار نفر در استان مرکزی واکسن کرونا را دریافت کردند

۰۳ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۴:۲۸ کد : ۱۷۵۴۸ اصلی معاونت بهداشتی
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: ۶۵ هزار نفر در استان مرکزی از آغاز واکسیناسیون بیماری کووید ۱۹ تاکنون واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.

دکتر «علی علیمحمدی»  افزود: هشت هزار نفر از این تعداد موفق به دریافت دو دوز واکسن کرونا در استان شده‌اند.

وی اظهار داشت:  ۵۷ هزار نفر دیگر در استان باید دوز اول و دوم واکسن کرونا را دریافت کنند که طبق اعلام زمان‌بندی کشوری انجام خواهد شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: ۱۹ هزار نفر از سالمندان کلانشهر اراک در سن ۷۰ ساله هستند که از اول خردادماه درحال دریافت واکسن هستند.

دکتر علیمحمدی افزود: اکنون واکسن کرونا در کلانشهر اراک در چهار سایت شامل سالن شهید ساکی و شهید ثامنی، یادگار امام و به شکل خودرویی در دانشکده امیرکبیر اراک درحال انجام است.

شیوع ویروس کرونا از اسفندماه سال ۹۸ آغاز شد و استان مرکزی پس از قم در زمره نخستین استان‌هایی بود که موارد ابتلا در آن مشاهده شد.

کلید واژه ها: واکسن کرونا معاون بهداشتی