شیوع کرونا در استان مرکزی روند نزولی دارد

۱۲ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۳:۲۴ کد : ۱۷۷۹۲ اصلی معاونت بهداشتی
شیوع کرونا در استان مرکزی روند نزولی دارد

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان مرکزی،معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: ۲ هزار و ۳۰۷ نفر در اراک در هفته اول اردیبهشت تا هفته دوم خردادماه به کرونا مبتلا شدند.

دکتر«علی علیمحمدی» افزود: اکنون ۴۷ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در بیمارستان‌های اراک بستری هستند و خدمات درمان تخصصی دریافت می‌کنند.

وی اظهار داشت: پنج هزار و ۹۳۶ مورد مثبت کرونا در هفته اول اردیبشهت به ثبت رسید که این آمار  اکنون به ۸۲۱ مورد رسیده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: شمار بیماران بستری‌ استان در هفته اول اردیبهشت ماه جاری به دلیل ویروس کرونا از ۶۶۰ نفر اکنون به ۹۵ مورد و بیماران سرپایی نیز از پنج هزار و ۲۰۶ مورد اکنون به ۷۳۶ نفر رسید.

وی اظهار داشت: شمار فوتی‌های کرونا در هفته اول اردیبهشت ماه جاری ۱۰۶ مورد بود که اکنون  به ۲۷ مورد رسیده است.

کلید واژه ها: معاون بهداشتی کرونا