۹۵ درصد جمعیت استان مرکزی پرونده فعال الکترونیکی دارند

۱۳ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۰:۳۰ کد : ۱۷۷۹۹ اصلی معاونت بهداشتی
مدیرگروه شبکه ارتقای سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: یک میلیون و ۱۶۵ هزار و ۸۱۴ نفر معادل ۹۵ درصد از جمعیت استان مرکزی در سامانه سیب پرونده فعال الکترونیکی دارند.

سید«شهریار حسینی» افزود: یک میلیون و ۱۴۶ هزار نفر در استان مرکزی تاکنون حداقل یک‌بار خدمت بهداشتی و درمانی در قالب پرونده سلامت الکترونیک دریافت کرده‌اند.

وی اظهار داشت: ۶۷۶ خدمت برای مردم استان در سامانه یکپارچه بهداشت(سیب) ثبت شده است.

مدیرگروه شبکه ارتقای سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: ۱۸ میلیون و ۳۱۳ هزار نفر روز مراجعه از سوی روستائیان این استان تاکنون به مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های سلامت و خانه های بهداشت روستایی بوده است.

حسینی افزود: یک هزار و ۵۵۴ کاربر ثبت الکترونیکی خدمات، پایش و ارزیابی خدمات ارایه شده در سامانه سیب را در استان برعهده دارند.

وی اظهار داشت: راه‌اندازی سامانه پرونده الکترونیکی سلامت ایران یکی از تکالیف وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بر اساس ماده ۳۵ قانون برنامه پنجم توسعه کشور بوده است.

مدیرگروه شبکه ارتقای سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت:یکپارچه‌سازی اطلاعات سلامت امکان ارائه خدمات بهتر بهداشتی،درمانی و مدیریت نظام سلامت کشور را فراهم می‌کند.

حسینی، یکپارچه‌سازی اطلاعات سلامت شهروندان، ارتقای کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی، توزیع عادلانه منابع سلامت،  بهینه‌سازی مصرف منابع سلامت و اصلاح مدیریت نظام سلامت کشور مبتنی بر اطلاعات صحیح، دقیق و با قابلیت دسترسی سریع، تسریع و تسهیل تولید و مدیریت دانش پزشکی و زیستی را اهداف تشکیل پرونده الکترونیکی عنوان کرد.

وی اظهار داشت: کمک به توسعه پزشکی مبتنی بر شواهد، کاهش هزینه‌های خدمات بهداشتی درمانی، افزایش امنیت اطلاعات سلامت، تقویت نقش نظارت در نظام سلامت، بهبود کیفیت آموزش پزشکی، ارائه خدمات نوین الکترونیکی، بهینه سازی کسب و کار نظام سلامت کشور از دیگر اهداف تشکیل پرونده الکترونیکی است.

مدیرگروه شبکه ارتقای سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت:۴۵۷ واحد بهداشتی فعال شامل مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه سلامت، خانه بهداشت در استان دایر است.

استان مرکزی با یک میلیون و ۴۱۴ هزار نفر و ۱۲ شهرستان در قلب ایران قرار دارد.

کلید واژه ها: معاونت بهداشتی خدمات نوین الکترونیکی مراکز خدمات جامع سلامت