سالمندانی که زمان تزریق نوبت دوم فرا رسیده است، منتظر تماس برای اعلام زمان و مکان تزریق باشند

۱۷ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۵:۵۲ کد : ۱۷۸۴۸ اصلی معاونت بهداشتی
سرپرست مرکز بهداشت اراک از مردم خواست  تنها در صورت تماس و یا اعلام دانشگاه علوم پزشکی اراک به مراکز مورد نظر مراجعه کنند.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان مرکزی، سید شهریار حسینی گفت : تزریق مرحله دوم واکسن کرونا در حال انجام است ولی به دلیل محدودیت در تعداد واکسن ها و جلوگیری از هرگونه ازدحام در مراکز تزریق واکسن،از مردم می خواهیم بدون هماهنگی به مراکز مورد نظر مراجعه نکنند .

او افزود : گروه های هدف تنها در صورتی که با آنها تماس و یا پیامک داده شود برای تزریق واکسن خود به مکانی گفته شده مراجعه کنند و حتما در ساعاتی که برای حضور آنها پیش بینی شده، در محل حضور یابند.

وی تاکید کرد : جلوگیری از ازدحام جمعیت مهمترین هدفی است که مرکز بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی در این طرح دنبال می کند و از مردم و به خصوص همراهان محترم آنها می خواهیم ضمن رعایت این موضوع و جلوگیری از هر گونه سردرگمی خود و عزیزانشان و البته همکاران ما در محل های تزریق واکسن حضور یابند.

سرپرست مرکز بهداشت اراک در ادامه خاطر نشان کرد : با تزریق واکسن ایمنی نسبی حاصل می شود و لذا با توجه به امکان ابتلاء مجدد افراد، رعایت بهداشت و پروتکل های بهداشتی همچنان یکی از مهمترین اصول حفظ ایمنی و سلامتی است.

حسینی در پایان گفت : دز یا مرحله دوم تزریق واکسن در حال انجام است و به محض وصل واکسن های مورد نظر از طریق وزارت بهداشت و اعلام گروه های هدف،واکسیناسیون(مرحله اول)این گروه ها نیز به سرعت انجام خواهد شد .

کلید واژه ها: واکسن کرونا پروتکل های بهداشتی