اجرای طرح شهید سلیمانی در استان مرکزی بیش از ۷۷ هزار خانوار آسیب دیده را حمایت کرد

۲۲ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۳:۲۸ کد : ۱۷۹۳۷ اصلی معاونت بهداشتی
مدیر گروه شبکه ارتقاء سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: ۷۷ هزار و ۶۹ خانوار آسیب دیده از شیوع کرونا استان مرکزی با اجرای طرح شهید سلیمانی حمایت شدند.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان مرکزی، سید شهریار حسینی بیان کرد: ۳۹۹ تیم حمایتی با یک‌هزار و ۳۰۵ عضو در زیرمجموعه‌های بسیج، هلال احمر، مرکز بهداشت و داوطلب سلامت در اجرای طرح مشارکت دارند.

وی افزود: ۱۰۰ هزار و ۸۱۶ نفر از افرادِ در تماس با موارد مثبت کرونا در استان مرکزی با همکاری ۴۰۴ تیم رهگیری شدند.

وی تاکید کرد: یک‌ هزار و ۳۱۹ نفر در تیم رهگیری استان از بسیج، جمعیت هلال احمر، مرکز بهداشت و سفیر سلامت همکاری دارند.

حسینی در ادامه خاطرنشان کرد: پنج هزار و ۳۱۳ بیمار مبتلا به کرونا از سوی ۹۱ تیم مراقبتی در استان مرکزی در منزل مورد نگهداری قرار گرفتند تا از تردد در بیرون خانه و آلودگی سایر مردم به کرونا خودداری شود.

مدیرگروه شبکه ارتقاء سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان گفت: ۱۲ هزار و ۲۲۱ بازدید مشترک با مشارکت ۱۵۸ تیم نظارتی با ۸۳۴ عضو انجام شد که منجر به ۱۱ هزار و ۵۶۲ اخطار، ۸۱۰ مهر و موم و ضدعفونی ۹ هزار و ۶۷۶ منزل عفونی شده است.

کلید واژه ها: شیوع کرونا تیم حمایتی معاونت بهداشتی