استان مرکزی منتظر دز دوم سینوفارم/تزریق واکسن جایگزین در گرو موافقت وزرات بهداشت

۲۵ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۳:۲۴ کد : ۱۸۰۳۳ اصلی معاونت بهداشتی
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک: هنوز دز دوم واکسن سینوفارم وارد کشور نشده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک:
هنوز دز دوم واکسن سینوفارم وارد کشور نشده است.

تاکنون ۸۰ درصد از افراد بالای ۸۰ سال و ۷۶ درصد افراد بالای ۷۰ سال در استان واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.

روز گذشته نزدیک به ۱۵۰۰ دز یادآور از نوع واکسن اسپوتنیک روس برای مرحله دوم تزریق شد، اما برای افرادی که باید دز دوم سینوفارم را دریافت کنند، همچنان منتظر تحویل این نوع واکسن از سوی وزارت بهداشت هستیم.

به محض تحویل این نوع واکسن از وزارت بهداشت یا امکان تزریق واکسن جایگزین دز دوم، اینکار به سرعت انجام می‌شود.

در صورت اجازه و موافقت وزارت بهداشت امکان تزریق نوع دیگری از واکسن برای مرحله دوم وجود دارد. چنانچه امکان واردات واکسن سینوفارم نباشد با نظر وزارت بهداشت واکسن‌های دیگری برای مرحله دوم تزریق می‌شود.

البته قول داده شده است که یک میلیون دز واکسن سینوفارم تا پایان هفته وارد کشور شود و سهم استان مرکزی از این میزان ۱۵ تا ۲۰ هزار دز خواهد بود./

کلید واژه ها: معاون بهداشتی سینوفارم