معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک:

۱۱۰ هزار نفر در استان مرکزی واکسن کرونا دریافت کردند

۳۰ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۸:۵۳ کد : ۱۸۱۳۵ اصلی معاونت بهداشتی
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: ۱۱۰ هزار از افراد گروه‌های سنی هدف واکسیناسیون تاکنون در این استان مرحله نخست ایمن سازی علیه ویروس کرونا را انجام داده و ۱۵ هزار نفر نیز ۲ مرحله تزریق واکسن را کامل کرده‌اند.
۱۱۰ هزار نفر در استان مرکزی واکسن کرونا دریافت کردند

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان مرکزی،دکتر «علی علیمحمدی» گفت:در مجموع هشت درصد مردم استان مرکزی تاکنون واکسن بیماری کووید ۱۹ را دریافت کرده‌اند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک فرمود: با وقفه‌ای که هفته‌های اخیر در واردات واکسن کرونا ایجاد شدبرنامه‌ واکسیناسیون تاخیر کوتاهی داشت اما از سه‌شنبه هفته جاری تزریق واکسن با دعوت تلفنی از افراد ۷۰ ساله آغاز می‌شود.

دکتر علیمحمدی افزود: اولویت در واکسیناسیون با مرحله یادآوری دوم است و افراد باقی مانده‌ تکمیلی ۷۰ ساله به بالا واکسن دریافت می‌کنند.

وی اظهار داشت: تاکنون از انواع واکسن با عناوین اسپوتنیک، آسترازنکا، سینوفارم و بهارات در استان به‌منظور ایمن‌سازی جامعه هدف استفاده شده است.

کلانشهر اراک ۶۵۰ هزار نفر جمعیت دارد و پنج بیمارستان دولتی، ۲ مرکز درمانی خصوصی و یک بیمارستان تامین اجتماعی خدمات درمانی را ارایه می‌دهند.

کلید واژه ها: ویروس کرونا طرح واکسیناسیون کرونا معاون بهداشتی