پیام دکتر علیمحمدی معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت استان مرکزی به مناسبت هفته مبارزه با موادمخدر

۰۶ تیر ۱۴۰۰ | ۱۱:۴۵ کد : ۱۸۳۰۴ اصلی معاونت بهداشتی
هر سال به مناسبت روز جهانی مبارزه با مواد مخدر شعار ویژه ای انتخاب می‌شود و پیرو آن شعار، اقدامات و فعالیت‌های لازم برای مقابله با مواد مخدر و اعتیاد در سال پیش رو برنامه‌ریزی و سازماندهی می‌شود. «شعار حقایق درباره مواد مخدر را به اشتراک بگذاریم، تا زندگی‌ها را نجات دهیم» برای سال ۲۰۲۱ (۱۴۰۰) انتخاب شده است.

۲۶ ژوئن برابر با پنج تیرماه توسط مجمع عمومی سازمان ملل متحد، به نام روز جهانی مبارزه با مواد مخدر نامگذاری شده است. هدف از این نامگذاری ابراز عزم سیاسی، ملی و همگانی ملت‌ها در امر مبارزه با پدیده خانمان سوز مواد مخدر، کنترل آن و انجام اقدامات بین‌المللی در خصوص مبارزه با قاچاق مواد مخدر است.

ارتقا آموزش و دانش همگانی و استفاده درست و مناسب از رسانه‌ها برای آگاهی دادن به مردم در مورد خطرات مواد مخدر تبدیل تهدیدات فضای مجازی به فرصت‌های مثبت و سازنده برنامه‌ریزی نهادها و مسئولین کشوری، مسئولیت پذیری و مشارکت اجتماعی برای مبارزه با مواد مخدر توجه به کودکان و نوجوانان و نیازهای آنان با افزایش حمایت و سرمایه گذاری مؤثر برای رفاه خانواده‌ها جلوگیری از دستیابی آسان به مواد مخدر جلوگیری از قاچاق مواد مخدر همکاری و تلاش همه جانبه خانواده‌ها، مدارس، جوامع مدنی، مذهبی و سازمان‌ها برای پاک سازی جوامع از مواد مخدر تلاش سازمان‌ها و نهادهای غیر دولتی در راستای باز توانی مصرف کنندگان مواد مخدر را می طلبد.

هفته جهانی مبارزه با موادمخدر فرصت مغتنمی برای بازنگری در برنامه‌ها و اقدامات انجام شده در این حوزه و نیز پیدا کردن راهکا‌های اثر بخش در پیکار بی امان با این معضل بزرگ اجتماعی است تا از ابتلای جوانان به عنوان نیروهای مولد و سرمایه‌های ارزشمند انسانی که جزو اولین قربانیان این سوداگری مرگبار هستند، پیشگیری شود.

اینجانب ضمن گرامیداشت مجدد این هفته، از زحمات و تلاش های ارزنده تمامی فعالان عرصه خطیر و گسترده مبارزه با مواد مخدر قدردانی نموده و توفیق روز افزون آنها را از درگاه خداوند متعال آرزو دارم. امیدوارم با تلاش های عزیزان مجموعه دانشگاه بویژه همکاران سخت کوش و ساعی گروه سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشتی  و حمایت های مستمر مسوولان سایر سازمان ها بتوانیم گام ‌های موثری برای پیشگیری و کاهش مصرف مواد و در نتیجه داشتن نسلی سالم و پویا برداریم.

کلید واژه ها: ارتقا آموزش مبارزه با موادمخدر اعتیاد