سمینار پیشگیری از بیماری آنفلوانزا، مرکز بهداشت استان مرکزی ، ۳۰ آبان ماه

۳۰ آبان ۱۳۹۷ | ۱۴:۴۹ کد : ۱۸۳۵ اصلی معاونت بهداشتی
سمینار پیشگیری از بیماری آنفلوانزا، مرکز بهداشت استان مرکزی ، ۳۰ آبان ماه

در راستای پیشگیری و مراقبت بیماری آنفلوانزا

روز چهار شنبه  30/08 /97  کنفرانس علمی  پیشگیری از بیماری آنفلوانزا  از ساعت 8 صبح  با همکاری  ومشارکت معاونت بهداشتی دانشگاه و بخش عفونی بیمارستان ولیعصر ، در سالن کنفرانس بیمارستان ولیعصر اراک  با حضور معاون فنی  مرکز بهداشت استان ،فوکال پوینت  علمی برنامه مراقبت بیماری آنفلوانزا  ، متخصصین عفونی و داخلی  ، اعضاء هئیت علمی دانشگاه  ، مدیران گروه های واحد های بهداشتی ( مبارزه با بیماریها ، بهداشت محیط ، آموزش سلامت ، بهداشت مدارس ، گسترش و... ) مرکز بهداشت استان ، کارشناسان ستادی مرکز بهداشت استان ، کارشناسان مسئول مبارزه با بیماریها  و بهداشت محیط شهرستان  ها و کارشناسان کنترل عفونت های بیمارستان ها ونیز همکاران معاونت درمان ( مدیر درمان وکارشناسان مربوطه )  وهمچنین پزشکان عمومی و کارشناسان پرستاری  برگزار گردید . دراین برنامه دکتر اسماعیلی  معاون فنی مرکز بهداشت استان در خصوص اهمیت پیشگیری از بیماریهای حاد تنفسی با محوریت بیماری آنفلوانزا  ولزوم هماهنگی های درون بخشی وبرون بخشی  برای کنترل این بیماری برای حاضرین سخنرانی نمودند . دکتر منصوری مدیر گروه واحد مبارزه با بیماریهای واگیر معاونت بهداشتی وضعیت بیماری آنفلوانزا فصلی وآنفلوانزای فوق حاد پرندگان   در جهان ، ایران واستان را برای حضار تشریح نمودند . در طول برگزاری برنامه دکتر نادرزرین فر متخصص عفونی وعضو هئیت علمی دانشگاه وفوکال پوینت علمی برنامه مراقبت بیماری آنفلوانزا  ،  مباحث مراقبت بیماری آنفلوانزا با تاکید بر بیماریابی ، عامل بیماری راههای سرایت وعلایم بیماری در انسان ،را برعهده داشتند ومباحث  مراقبت پرستاری ورعایت استاندارد های لازم ، پیشگیری وکنترل بیماری آنفلوانزا را سرکار خانم دکتر صوفیان متخصص عفونی و عضو هئیت علمی برای حضار بیان نموده و  در طول برگزاری برنامه بر مدیریت تلفیقی بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان و نیز موارد نمونه گیری بیماری آنفلوانزا بر اساس دستورالعمل های وزارت متبوع  ،  نقش آموزش در پیشگیری از بیماری ، نظام ثبت وگزارش دهی موارد  در سامانه مراقبت سندرمیک بیماریهای واگیر ( موارد شبه آنفلوانزا ( ILI  ) وموارد شدید تنفسی (SARI  ) ) و سامانه نظام مراقبت الکترونیکی آنفلوانزا ( پایگاه های دیده ور ) وتاکید ویژه بر حمل امن وایمن نمونه ها به آزمایشگاه رفرانس انستیتوپاستور  توسط مدیر گروه واحد مبارزه با بیماریهای واگیر معاونت بهداشتی استان برای حاضرین در این جلسه تشریح گردید  . ضمنا" این جلسه دارای امتیاز باز آموزی ضمن خدمت جهت گروه های شرکت کننده بود .