کارگاه مراقبتهای سالمندان(ویژه پزشکان)، سالن جلسات مرکز بهداشت استان ، ۳۰ آبان ماه

۳۰ آبان ۱۳۹۷ | ۱۴:۵۴ کد : ۱۸۳۷ اصلی معاونت بهداشتی

کارگاه مراقبت های سالمندان ویژه پزشکان مراکز در تاریخ ۳۰ آبان در سالن جلسات مرکز بهداشت استان با شرکت ۴۵ نفر از پزشکان مراکز شهرستان ها تشکیل شد.در این کارگاه خانم دکتر چگینی رئیس گروه سلامت روان در مورد افسردگی سالمندان و چگونگی ارزیابی و اقدام در مورد آن توسط پزشکان توضیح دادند.خانم دکتر پورسعادت متخصص نورولوژی در مورد معاینات نورولوژیک در مبحث سقوط و عدم تعادل مبحث ارائه کردند وبحث تغذیه سالمندان و طبقه بندی چاقی و لاغری و اقدام در مورد آن توسط پزشک را خانم یادگاری کارشناس مسوول تغذیه توضیح دادند.

کلید واژه ها: عدم تعادل مراقبت های سالمندان

دکتر ۰۴ آذر ۱۳۹۷ | ۱۸:۰۶
با سلام و احترام خدمت پرسنل خدوم دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی بنده به عنوان پزشک متخصص هر روز از خیابان خرم به صورت پیاده عبور و شاهد ورود دانش آموزان به مدرسه شکرایی می باشم که متأسفانه به علت هجم و وزن بالای دانش آموزان ؛ درگیر شدن بچه های مهربان تر از جانم به بیماری قلبی و عروقی و فشار خون و... در آینده قطعی است. پیشنهاد می گردد. موضوع به اداره کل آموزش و پرورش انعکاس تا دانش آموزان با توده بدنی بالا جدا سازی و اهمیت حفظ رژیم غذایی و ورزش گوشزد گردد. منتظر اقدام جدی هستم.