۹۰ درصد جامعه هدف واکسن در استان مرکزی از کووبرکت استقبال کردند

۳۰ تیر ۱۴۰۰ | ۱۱:۳۵ کد : ۱۸۸۳۵ اصلی معاونت بهداشتی
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: بیش از ۹۰ درصد گروه سنی هدف واکسیناسیون استان مرکزی از تزریق واکسن کووبرکت استقبال کردند.
۹۰ درصد جامعه هدف واکسن در استان مرکزی از کووبرکت استقبال کردند

دکتر«علی علی‌محمدی» افزود: سهمیه ۲ هزار و ۵۰۰ دوزی واکسن کووبرکت هفته جاری در اختیار استان مرکزی قرار گرفت که تمامی آن تزریق شده و استان در انتظار سهمیه نوبت دوم است.

وی اظهار داشت: حق انتخاب واکسن ایرانی و خارجی در مراکز واکسیناسیون استان  وجود دارد اما، بیشتر مراجعان نوع ایرانی را بر وارداتی ترجیح می‌دهند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: همزمان با واکسن کووبرکت، ۱۵ هزار دوز واکسن سینوفارم هم به استان وارد شد اما، استقبال از نوع داخلی  بیشتر بوده است.

دکتر علیمحمدی افزود: حمایت از دانشمندان جوان ایرانی و اعتماد به دانش علمی از دلایل مردم در استفاده از واکسن ایرانی است.

وی اظهار داشت: تاکنون ۱۳۶ هزار دوز واکسن در زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی اراک تزریق شده و در ساوه ۲۵ هزار و ۸۰ دوز و در خمین نیز ۱۵ هزار و ۴۰۰ دوز عملیاتی شده است.

شیوع ویروس کرونا از اسفندماه سال ۹۸ آغاز شد و استان مرکزی پس از قم در زمره نخستین استان‌هایی بود که موارد ابتلا در آن مشاهده شد.

کلید واژه ها: واکسن کووبرکت معاون بهداشتی واکسن سینوفارم