معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک:

استان مرکزی در تزریق واکسن کرونا در زمره استان های پیشرو است

۱۷ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۷:۱۱ کد : ۱۹۲۱۷ اصلی معاونت بهداشتی
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: انجام تست کرونا برای بیماران مشکوک به کووید ۱۹ در مراکز ۱۶ ساعته اراک رایگان است.
استان مرکزی در تزریق واکسن کرونا در زمره استان های  پیشرو است

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان مرکزی، دکتر علی علیمحمدی  در آیین تجلیل از خبرنگاران در اراک، افزود: روزانه ۱۵۰ تا ۲۰۰ تست رایگان کرونا در مراکز حضرت زینب(س)،  ارسطو و ولیعصر(عج) اراک برای افراد مشکوک به کووید ۱۹ انجام می‌شود.

وی اظهار داشت: پزشک در این مراکز پس از معاینه افراد مشکوک به ویروس کرونا آنان را برای آزمایش معرفی می‌کند که پاسخگویی این تست  یک روز طول می‌کشد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: هر فرد مشکوک به ویروس کرونا در صورت مراجعه به مراکز تخصصی برای آزمایش باید هزینه پرداخت کند.

دکتر علیمحمدی در ادامه افزود: واکسن کرونا سهمیه‌بندی مشخص برای معلمان، کارمندان و  شاغلان حوزه تاکسی‌رانی ندارد بلکه فقط براساس گروه های سنی انجام می‌شود.

وی اظهار داشت: استان مرکزی در تزریق واکسن کرونا در زمره استان‌های پیشرو است و باید ۷۰ درصد جمعیت واکسن بزنند تا ایمنی لازم فراهم شود.

کلید واژه ها: ویروس کرونا معاون بهداشتی واکسن کرونا