۳۵۸ هزار و ۹۰۰ دُز واکسن کرونا در اراک تزریق شد

۰۳ شهریور ۱۴۰۰ | ۰۹:۴۲ کد : ۱۹۵۵۹ اصلی معاونت بهداشتی
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: ۳۵۸ هزار و ۹۰۰ دُز واکسن کرونا تاکنون در کلانشهر اراک برای گروه‌های هدف اعلام شده از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تزریق شده است.
۳۵۸ هزار و ۹۰۰ دُز واکسن کرونا در اراک تزریق شد

دکتر«علی علیمحمدی» افزود: ۳۸۶واکسن‌های تزریق شده کرونا در این کلانشهر از انواع برکت، سینوفارم، آستروزنکا و بهارات هند بوده است.

وی اظهار داشت: تاکنون ۲۴۵ هزار و ۱۸۸ دُز واکسن نوبت اول تزریق شده و ۱۱۴ هزار دُز نیز مربوط به نوبت دوم تزریق شده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: تزریق واکسن کرونا برای سنین ۴۷ سال به بالا درحال انجام است و رده شغلی جدیدی تعریف نشده و هیچ‌گونه اولویت شغلی وجود ندارد و واکسیناسیون طبق جدول اعلامی وزارت بهداشت انجام می‌شود.

تاکنون ۲ هزار و ۴۰۳ نفر در استان مرکزی به علت ابتلا به ویروس کرونا فوت کرده‌اند.

شیوع ویروس کرونا از اسفندماه سال ۹۸ آغاز شد و استان مرکزی پس از قم در زمره نخستین استان‌هایی بود که موارد ابتلا در آن مشاهده شد.

کلید واژه ها: معاون بهداشت واکسن کرونا