اگر واکسن به موقع به دستمان برسد سریعا تزریق می کنیم

۰۳ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۴:۱۷ کد : ۱۹۵۸۵ اصلی معاونت بهداشتی
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: از واکسن های اعطایی از وزارت بهداشت، حدود ۹۹/۳ درصد را تزریق کرده ایم.
اگر واکسن به موقع به دستمان برسد سریعا تزریق می کنیم

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان مرکزی، دکتر علی علیمحمدی بیان کرد: از 246 هزار دُز واکسنی که برای نوبت اول دریافت کردیم، 245 هزار دُز آن را تزریق کردیم.

وی افزود: این معاونت و مرکز بهداشت مشکلی در روند واکسیناسیون، فراخوان و تزریق ندارد و اگر واکسن موجود باشد، همین روند را ادامه و سرعت آن را نیز افزایش خواهیم داد.

وی تاکید کرد: با اضافه شدن مرکز پنجم تجمیعی واکسیاسیون در اراک، تزریق واکسن به گروه های هدف خوشبختانه سرعت و شتاب خوبی گرفته و امیدواریم در روزهای آتی نیز همین روند طی شود.

دکتر علیمحمدی در ادامه خاطرنشان کرد: در حال حاضر تنها راه کمک برای عبور سالم‌تر و آسان تر از بیماری کرونا واکسیناسیون است که در صورت ابتلا احتمال مرگ کاهش چشمگیری خواهد داشت.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان ضمن اشاره به اینکه دریافت کنندگان واکسن ممکن است عوارض اندکی مانند درد عضلات داشته باشند که برطرف می‌شود و اگر در موارد نادر عوارض شدیدتری داشتند حتما باید به پزشک مراجعه کنند، گفت: با انجام واکسیناسیون، اگر ویروس هم در گردش باشد میزان مرگ و میر کاهش خواهد داشت.

کلید واژه ها: واکسن کرونا معاون بهداشتی