پیام تبریک معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک به مناسبت روز کارمند

۰۴ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۰:۱۳ کد : ۱۹۵۹۷ اصلی معاونت بهداشتی
 دکتر علی علیمحمدی معاون بهداشتی و رییس مرکز بهداشت استان مرکزی به مناسبت چهارم شهریورماه و روز کارمند طی پیامی این روز را به همه کارمندان دانشگاه علوم پزشکی اراک تبریک گفت.
پیام تبریک معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک به مناسبت روز کارمند

متن پیام به شرح زیر می باشد:

▫️چهارم شهریور یکی از مهم ترین روزهای هفته دولت است، که به پاس همت، فداکاری و تلاش مجدانه کارمندان عزیز به نام روز کارمند نام گذاری شده است.

▫️در سازمان‌ ها و نهاد ها خصوصا دانشگاهها ،هدف از بکارگیری کارمندان و کارگزاران اجرایی، خدمت‌ رسانی به مردم است.که دردانشگاهی به وسعت دانشگاه علوم پزشکی واژه خدمت رسانی تبلور دیگری می یابد و آن چیزی بجز ارتقاء آموزش و سلامت بویژه با توجه به شیوع بیماری کرونا ویروس در تمام دنیا و همچنین کشور عزیزمان نیست که خدمت در این عرصه را امری مقدس و والا می نماید، بنابراین کارکنان دانشگاه ها و دانشکده ها و سایر مراکز بهداشتی و درمانی در این نظام، از جایگاه ویژه‌ای برخوردارند که این امر ایجاب میکند در راستای اجرایی شدن برنامه های کلان حوزه سلامت به دلیل ناشناخته بودن این ویروس، نبود درمان قطعی و ناتوانی در پیش‌بینی رفتارهای بیولوژیکی کرونا، اجرای شیوه‌های بهداشتی و پیشگیری محور، کم هزینه تر و کم تلافات تر از شیوه‌های درمانی بوده و بر آن اولویت دارند،  تلاش مضاعفی صورت گیرد.

اینجانب ضمن یاد و خاطره شهدای سلامت روز کارمند را به تمامی کارکنان سخت کوش شاغل در دانشگاه علوم پزشکی اراک بالاخص همکاران شاغل در معاونت بهداشت، شبکه ها و مراکز بهداشت، خانه های بهداشت، مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاه های سلامت تبریک و تهنیت عرض می نمایم و از فعالیت های ارزنده و بی وقفه این عزیزان در جهت دستیابی به ارتقا سلامت آحاد جامعه و توسعه دانش سلامت به ویژه در روزهای سخت و حساس مدیریت و مقابله با بیماری کرونا ویروس قدردانی می نمایم. با آرزوی سلامتی و شادکامی برای شما عزیزان امید است در مسیر ارتقای بهداشت و سلامت و اهداف عالی دانشگاه بیش از پیش پرتوان و پویا گام برداریم.

کلید واژه ها: معاون بهداشتی کروناویروس