دکتر علی علیمحمدی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی اراک اعلام کرد:

۲۵ درصد از واجدین شرایط واکسیناسیون استان مرکزی از تزریق واکسن استقبال نکردند.

۱۷ شهریور ۱۴۰۰ | ۰۹:۵۵ کد : ۱۹۹۷۱ اصلی معاونت بهداشتی
۲۵ درصد از واجدین شرایط واکسیناسیون استان مرکزی از تزریق واکسن استقبال نکردند.

تاکنون ۲۳ درصد جمعیت اراک بصورت کامل واکسینه شده‌اند

علی‌محمدی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک:
۲۵ درصد جمعیت واجد شرایط واکسیناسیون در استان مرکزی از تزریق واکسن به دلایل مختلفی استقبال نکردند.

کم توجهی به هشدارهای بهداشتی، اصرار بر تزریق یک نوع خاص از واکسن و برخی مطالب کذب منتشره در فضای مجازی از جمله دلایل امتناع برخی افراد از تزریق واکسن در استان مرکزی است.

در بررسی انجام شده بیشترین افرادی که از تزریق واکسن در استان مرکزی استقبال نکردند، جمعیت شهری بوده‌اند.

ستاد ملی کرونا مجری اعلام واجدان شرایط تزریق جامعه هدف است و باید با فرهنگ سازی لازم زمینه تشویق افراد مشمول را فراهم آوریم.

۸۰ درصد فرهنگیان، کارمندان بانک، رانندگان و بیماران خاص استان مرکزی نسبت به تزریق واکسن کرونا اقدام کرده‌اند.

لازم است با فرهنگ سازی و بیان دلایل متقن علمی برای افرادی که رغبت به تزریق واکسن ندارند، جامعه را  در برابر کووید ۱۹ ایمن کنیم.

تاکنون ۳۹ درصد جمعیت هدف اراک، دُز اول و ۲۳ درصد این جمعیت نیز دُز دوم واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.

کلید واژه ها: واکسن کرونا معاون بهداشتی