کاهش ۱۷ درصدی مبتلایان به کرونا ویروس در هفته چهارم شهریور ماه

۰۴ مهر ۱۴۰۰ | ۰۹:۴۸ کد : ۲۰۴۹۳ اصلی معاونت بهداشتی
کاهش ۱۷ درصدی مبتلایان به کرونا ویروس در هفته چهارم شهریور ماه

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: ۲۱۴ هزار و ۱۶۲ مورد تست  تاکنون در این استان انجام شده که ۱۱۲ هزار و ۲۷۴ مورد آن‌ها با متوسط ۲۰ درصد مثبت در دانشگاه علوم پزشکی این شهرستان، ۷۳ هزار و ۱۸۸ مورد با متوسط ۱۶ درصد مثبت در شهرستان ساوه و ۲۸ هزار و ۶۹۸ مورد با متوسط ۲۶ درصد مثبت در شهرستان خمین انجام شده‌است.

دکتر «علی علیمحمدی» افزود: ۴۱ هزار و ۵۱۵ تست معادل ۱۹ درصد از مجموع تست‌های سری انجام شده در استان مرکزی مثبت بوده‌ است.

وی ادامه داد: ۶۱ بیمار کووید ۱۹ هفته آخر شهریورماه امسال جان خود را  بر اثر این بیماری از دست دادند که این شاخص  نسبت به هفته چهارم شهریورماه ۱۰ درصد کاهش یافته‌است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: ۶۸ نفر در هفته چهارم شهریورماه امسال به‌دلیل بیماری کووید ۱۹ در استان مرکزی جان خود را از دست دادند.

دکتر علیمحمدی افزود: چهار هزار و ۱۰۴ بیمار مبتلا به ویروس کرونا در هفته آخر شهریورماه در استان مرکزی مشاهده شد که این شاخص نسبت به هفته سوم شهریورماه ۱۷ درصد کاهش یافته‌ است.

کلید واژه ها: معاون بهداشتی ویروس کرونا