آغاز تزریق دوز سوم واکسن کرونا در استان مرکزی

۱۷ مهر ۱۴۰۰ | ۱۴:۱۸ کد : ۲۰۸۵۷ اصلی معاونت بهداشتی
آغاز تزریق دوز سوم واکسن کرونا در استان مرکزی

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: طی هفته جاری تزریق دوز سوم ویژه کادر بهداشت و درمان در استان مرکزی آغاز می شود.

دکتر علی علیمحمدی با اشاره به اینکه از هفته جاری تزریق دوز سوم واکسن کرونا در استان مرکزی آغاز می شود، اظهار کرد: در گام نخست، کادر بهداشت و درمان و احتمالا بیماران دارای ضعف ایمنی مانند بیماران سرطانی دوز سوم را دریافت می کنند.

وی تصریح کرد: کادر بهداشت و درمان که شش ماه از تزریق واکسن دوز دوم آنها گذشته باشد و همچنین سطح آنتی بادی آنها پایین تر از حد انتظار باشد مشمول دریافت دوز سوم می شوند.

علیمحمدی اضافه کرد: بسته به اینکه در نوبت اول و دوم فرد چه واکسنی را دریافت کرده است، دوز سوم تزریق می شود.

وی در خصوص عدم تزریق واکسن از سوی برخی از پرسنل دانشگاه علوم پزشکی و کادر بهداشت و درمان بیان کرد: با توجه به اینکه تعدادی از پرسنل هنوز واکسینه نشده اند پیگیری لازم صورت گرفته است و طی ابلاغیه ای مقرر شد که افراد در اسرع وقت اقدام به تزریق واکسن کنند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک اضافه کرد: ۱۰ روز به افراد واکسینه نشده مهلت داده شد که سه روز دیگر فرصت برای تزریق دارند، اگر افراد در زمان مقرر اقدام به تزریق نکنند، قطعا شدت عمل و اجبار را لحاظ خواهیم کرد.

کلید واژه ها: کادر بهداشت و درمان معاون بهداشتی واکسن کرونا