مهلت ۱۰ روزه برای دریافت کارت واکسن

۱۸ مهر ۱۴۰۰ | ۰۵:۵۱ کد : ۲۰۸۶۰ اصلی معاونت بهداشتی
راه‌اندازی پایگاه تزریق واکسن در پیاده‌راه امیرکبیر اراک، فعالیت واحدهای تولید ماسک با همکاری و نظارت دانشگاه علوم پزشکی و مهلت ۱۰ روزه برای دریافت کارت واکسن از مصوبات نشست ستاد کرونا است.
مهلت ۱۰ روزه برای دریافت کارت واکسن

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: شمار بیماران مثبت کرونا در استان  هفته اول نسبت به هفته دوم مهرماه جاری با یک درصد افزایش از سه هزار و ۲۲۵ مورد به سه هزار و ۲۶۹ نفر رسیده و میزان بستری نیز هم از ۳۱۴ بستری در هفته اول به ۲۷۷ نفر رسیده است.

دکتر«علی علیمحمدی» افزود: شمار مبتلایان کرونا که به‌صورت سرپایی در هفته اول مهرماه در استاندر مان گرفته‌اند از ۲ هزار و ۹۲۱ نفر به ۲ هزار و ۹۹ نفر و شمار فوت شدگان نیز از ۴۴ نفر به ۳۹ نفر با ۱۱ درصد کاهش به ثبت رسیده است.

وی اظهار داشت: ۲۲۵ هزار و ۴۱۶ نفر در مهرماه امسال تست سریع انجام دادند که ۱۱۸ هزار و ۲۱۶ نفر در اراک، ۷۷ هزار نفر در ساوه و ۳۰ هزار نفر هم در دانشگاه علوم پزشکی خمین انجام شده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: شمار افراد بستری استان در هفته دوم مهرماه جاری ۹ درصد کاهش داشته و شمار بیماران سرپایی ۲ درصد رشد را نشان می‌دهد.

کلید واژه ها: تزریق واکسن کرونا معاون بهداشتی تست سریع