کاهش ۱۴ درصدی مبتلایان به کرونا ویروس در هفته سوم نسبت به هفته دوم مهر ماه

۲۴ مهر ۱۴۰۰ | ۱۹:۵۰ کد : ۲۱۰۴۹ اصلی معاونت بهداشتی
کاهش ۱۴ درصدی مبتلایان به کرونا ویروس در هفته سوم نسبت به هفته دوم مهر ماه

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: تعداد موارد مثبت کرونا در استان مرکزی از ۳ هزار و ۲۶۹ نفر در هفته دوم مهرماه به ۲ هزار و ۸۲۳ نفر در هفته سوم مهرماه رسیده است.

دکتر « علی علی‌محمدی» افزود: تعداد موارد سرپایی نیز در این مدت از ۲ هزار و ۹۹۲ نفر به ۲ هزار و ۵۱۸ نفر رسیده است.

وی بیان کرد: تعداد موارد سرپایی ناشی از ویروس کرونا در استان مرکزی از ۲۷۷ نفر در هفته دوم به ۳۰۵ نفر در هفته سوم رسیده که این موضوع نگران کننده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک ادامه داد: تعداد موارد فوت ناشی از این ویروس در هر ۲ هفته ۳۹ مورد بود و یکسان گزارش شده است.

علی‌محمدی عنوان کرد: در مجموع تعداد موارد مثبت شناسایی شده در استان مرکزی در هفته سوم مهرماه به نسبت هفته دوم ۱۴ درصد کاهش یافته، موارد بستری ۱۰ درصد افزایش داشته و موارد سرپایی نیز ۱۶ درصد کاهش یافته است.

شیوع ویروس کرونا از اسفندماه سال ۹۸ آغاز شد و استان مرکزی پس از قم در زمره نخستین استان‌هایی بود که موارد ابتلا در آن مشاهده شد.

کلید واژه ها: معاون بهداشتی ویروس کرونا