جلسه کارشناسان مسوول بهداشت حرفه ای ، مرکز بهداشت استان ، ۳ دی ماه

۰۳ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۵ کد : ۲۲۲۹ اصلی معاونت بهداشتی
جلسه کارشناسان مسوول بهداشت حرفه ای ، مرکز بهداشت استان ، ۳ دی ماه

جلسه کارشناسان مسئول بهداشت حرفه ای شهرستانهای تابعه مرکز بهداشت استان مرکزی صبح امروز با حضور مدیر گروه سلامت محیط و کار دانشگاه، رئیس گروه سلامت کار استان، کارشناسان گروه سلامت کار معاونت بهداشت دانشگاه و کارشناسان مسئول بهداشت حرفه ای شهرستانهای تابعه در سالن جلسات حوزه ریاست برگزار شد
طیبه نکوئیان رئیس گروه سلامت کار دانشگاه علوم پزشکی اراک هدف از برگزاری این جلسه را بررسی عملکرد شهرستانهای تحت پوشش مرکز بهداشت استان بیان کرد و گفت: پیرو بازدید وزارتی اخیر رئیس محترم مرکز سلامت محیط و کار وزارت از عملکرد گروه سلامت کار مرکز بهداشت استان و مراکز تابعه این جلسه برگزار گردید.
وی افزود: در این جلسه شاخص عملکردی شهرستانهای تابعه در سال 96 و 9 ماهه سال جاری بررسی شد. و ضمن بررسی نقاط قوت، نقاط ضعف موجود مورد کنکاش قرار گرفت .
نکوئیان اشاره داشت: با تبیین شرایط موجود از شهرستانهای تابعه خواسته شد تا در ۳ ماه باقیمانده سالجاری نسبت به رفع نواقص موجود اهتمام و تلاش بیشتری نمایند.
 گفتنی است: مقرر شد تا ماه اینده جلسه ی بررسی پیشرفت شاخص های شهرستانهای پیشگفت در ستاد مرکز بهداشت استان برگزار گردد.

کلید واژه ها: سلامت کار