دکتر علیمحمدی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک:

در آینده نه چندان دور برخی دیگر از شهرهای استان در وضعیت نارنجی یا حتی قرمز قرار می گیرند.

۱۰ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۲:۲۷ کد : ۲۳۶۶۶ اصلی معاونت بهداشتی
سویه اومیکرون در آن واحد می تواند از یک نفر به دوازده نفر منتقل بشه و می تواند به مدت بسیار طولانی تری نسبت به سویه قبل یعنی سویه دلتا در سطوح و فضا باقی بمونه و این باعث می شود که مقاومت بیشتری نسبت به سایر سویه ها داشته باشد.

تماس تلفنی با معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان:

دور نیست که در آینده نه چندان دور برخی دیگر از شهرهای استان در وضعیت نارنجی یا حتی قرمز هم قرار بگیرند. این باور کاملا غلطی می باشد که متاسفانه شایع شده در سطح مختلف جامعه و اینکه این سویه خیلی سطحی است و خطری ندارد و گذراست.

نگرانی حوزه سلامت از این بابت است که در زمان کوتاهی جمعیت بیشتری مبتلا می شود. وقتی که ابتلا بیشتر بشود خودبخود میزان بستری در بیمارستان و به دنبال آن مریضهای بدحال و یا حتی افزایش مرگ و میر را شاهد خواهیم بود.

این سویه دهه دوم و سوم را بیشتر درگیر می کند یعنی از نوجوانی و حتی اواسط جوانی را درگیر می کند و در بررسی های که انجام دادیم تعداد مراجعات سرپایی در گروه سنی ۱۰ تا ۲۶ سال به درمانگاه های تخصصی و بیمارستان امیرکبیر به مراتب افزایش یافته است.

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: معاون بهداشت سویه اومیکرون