دکتر علی علیمحمدی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک:

با توجه به سرعت انتشار سوی امیکرون تعداد افراد بیشتری درگیر خواهند شد

۱۱ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۰:۰۶ کد : ۲۳۶۸۷ اصلی معاونت بهداشتی
با توجه به سرعت انتشار بالای سویه امیکرون و عدم رعایت پروتکل های بهداشتی توسط مردم استان دور از ذهن نیست که در آینده نه چندان دور شهرهای استان در وضعیت نارنجی و قرمز قرار بگیرند.

اخبار استان مرکزی
دکتر علی علیمحمدی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک:

این تصور که اومیکرون در حد یک سرماخوردگی ساده است، تصوری غلط است که در میان افراد جامعه شایع شده است، زیرا امیکرون  ویروسی بسیار خطرناک است که می تواند در مدت زمان کوتاهی از یک نفر به ۱۲ نفر منتقل بشود و برای مدت بسیار طولانی تری نسبت به سویه های قبلی در فضا و سطوح باقی بماند و این باعث می شود تا مقاومت بیشتری نسبت به انتشار خود داشته باشد و تعداد افراد بیشتری را درگیر کند.

با توجه به سرعت انتشار سوی امیکرون تعداد افراد بیشتری درگیر خواهند شد و به دنبال آن افراد بیشتری بستری و در نهایت دچار مرگ و میر خواهند شد و این یکی از نگرانی های ما در حوزه سلامت میباشد.

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: سویه امیکرون معاون بهداشت