کاهش ۴۰ درصدی مبتلایان به کرونای استان مرکزی در هفته دوم اسفند ماه

۱۵ اسفند ۱۴۰۰ | ۰۲:۴۲ کد : ۲۴۴۳۱ اصلی معاونت بهداشتی
دکتر « علی علیمحمدی» افزود: موارد بستری ناشی از این ویروس نیز با ۳۶ درصد کاهش از ۳۵۸ مورد به ۲۲۹ مورد رسیده است.
کاهش ۴۰ درصدی مبتلایان به کرونای استان مرکزی در هفته دوم اسفند ماه

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان مرکزی،معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک  گفت: تعداد مبتلایان به کرونا در استان مرکزی از سه هزار و ۵۷ مورد در هفته اول اسفندماه جاری به یک هزار و ۸۳۸ مورد در هفته دوم رسیده که این مهم با کاهش ۴۰ درصدی همراه است.

وی بیان کرد: تعداد موارد سرپایی از ۲ هزار و ۶۹۹ مورد در هفته اول اسفندماه جاری به یک‌هزار و ۶۹ مورد در هفته دوم رسیده که این بخش نیز با کاهش ۴۰ درصدی همراه است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک افزود: تعداد موارد مرگ و میر ناشی از کرونا نیز در این مدت با کاهش ۳۶ درصدی همراه بوده و از ۴۵ مورد به ۲۹ مورد رسیده است.

کلید واژه ها: معاون بهداشتی مبتلایان به کرونا