مرکز بهداشت استان مرکزی برگزار کرد

چهارمین جلسه هماهنگی برگزاری روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه ای در استان مرکزی

۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۰:۵۷ کد : ۲۵۷۶۷ اخبار واحد بهداشت حرفه ای
چهارمین جلسه هماهنگی برگزاری روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه ای در استان مرکزی صبح روز دوشنبه ۵ اردیبهشت ماه در سالن جلسات مرکز بهداشت استان مرکزی با حضور اعضا برگزار شد.
چهارمین جلسه هماهنگی برگزاری روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه ای در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی گروه سلامت کار معاونت بهداشت دانشگاه؛ چهارمین جلسه هماهنگی برگزاری روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه ای در استان مرکزی صبح روز دوشنبه 5 اردیبهشت ماه در سالن جلسات مرکز بهداشت استان مرکزی با حضور نمایندگانی از معاونت درمان دانشگاه، دانشکده بهداشت، رئیس انجمن صنفی ، دبیر انجمن کارفرمایان و  نماینده انجمن کارگران ساختمانی، رئیس اداره بازرسی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سرپرست HSE سازمان  صمت استان به میزبانی گروه سلامت کار مرکز بهداشت استان مرکزی  برگزار شد.

مشارکت اعضاء و معرفی اعضای برتر در حوزه ای بهداشت حرفه ای، ایمنی، کارفرمایان و کارگران برتر  استانی از جمله مصوبات این جلسه بود.

وبینار گرامیداشت روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه ای در هفته ی سوم اردیبهشت ماه سال جاری به میزبانی مرکز بهداشت استان مرکزی برگزار می شود.