دعوت معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت استان مرکزی از مردم همیشه در صحنه به خصوص همکاران حوزه سلامت استان به منظور حضور پر شور در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۳۹۷

۲۱ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۲:۳۵ کد : ۲۸۵۲ اصلی معاونت بهداشتی
اکنون در طلیعه چهل و یکمین بهار پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، ضمن گرامیداشت این ایام و تسلیت ایام حزن و اندوه شهادت مظلومانه دخت نبی مکرم اسلام، حضرت فاطمه زهرا(س) و ادای احترام به ارواح پاک شهیدان و روح پرفتوح بنیانگذار انقلاب اسلامی و تجدید پیمان با آرمان های والای شهدا و رهبر معظم انقلاب، از همه مردم عزیز، به ویژه پزشکان ، اساتید، دانشجویان و کارکنان مجموعه بزرگ معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک دعوت می کنم ، با عزمی پولادین، گام‌های استوار و در صفوفی یکدل و یکصدا، در راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن با آرمان‌های متعالی انقلاب، شهدا و امام عزیز و رهبر فرزانه انقلاب تجدید میثاق کنند و در کشاکش بحران‌ها و کینه‌ها و دشمنی‌های آشکار و پنهان استکبار جهانی، بار دیگر وحدت ملی را فریاد زنند.
دعوت معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت استان مرکزی از مردم همیشه در صحنه به خصوص همکاران حوزه سلامت استان به منظور حضور پر شور  در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۳۹۷

بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

وَالْفَجْرِ﴿۱ وَلَیَالٍ عَشْرٍ﴿۲ وَالشَّفْعِ وَالْوَتْرِ﴿۳ وَاللَّیْلِ إِذَا یَسْرِ﴿۴

دکتر جواد نظری در پیامی، ضمن گرامیداشت چهل سالگی انقلاب اسلامی و تأکید بر دستاوردهای انقلاب، مردم همیشه در صحنه انقلاب را به حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن دعوت کرد.

• نهال تنومند انقلاب اسلامی ایران در چهلمین سال وجود با برکت خود همواره با سایه‌سارش چتر همدلی و همزبانی همراه با عزت، شرف و اقتدار را به ملت انقلابی و سترگ ایران اسلامی گسترانده است، و اینک در جشن سالروز این انقلاب نوپا بذر این درخت تناور که به دست معمار کبیر انقلاب حضرت امام خمینی(ره) در خاک پاک ایران اسلامی کاشته شده است، در سرزمین های اسلامی سراسر جهان در حال نشو و نما بوده و بسیاری از ملل مستضعف جهان با تأسی از انقلابی گری امام راحل (ره) تلاش می کنند تا از زیر یوغ استعمار جهانی بیرون آمده و ادامه دهنده راه انقلاب اسلامی ایران در کشور خود باشند
  • پیروزی انقلاب اسلامی، طلیعه پیشرفت کشور در تمام عرصه ها بود و در کنار استقلال سیاسی، دانشمندان جوان کشورمان در حوزه های مختلف از قبیل پزشکی ، درمانی ، نانو، هوا فضا، انرژی صلح آمیز هسته ای، سلول های بنیادی، تکنولوژی های نظامی فوق پیشرفته و ... مرزهای دانش را درنوردیدند و همه اینها، گوشه ای از دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است اما باید دانست که دشمن از پای ننشسته است و هر روز در لباسی دام های بیشماری را بر سر راه انقلاب می گستراند و ما در شرایطی 40 سالگی انقلاب خود را جشن می گیریم که نظام  جمهوری اسلامی ایران با تکیه بر اصول و دفاع از حقوق مسلم ایران، در پی تعامل مثبت با جهان و ایفای نقش سازنده در منطقه و سیاست جهانی است. تاکنون کشتی انقلاب گرداب های زیادی از جمله آشوب ها، ترورهای ناجوانمردانه دولتمردان و دانشمندان هسته ای، تحریم ها، بمب گزاری ها و ... را پشت سر گذاشته، اما همچنان بر قله های رفیع امنیت و تعالی ایستاده است. همچنانکه همگان شاهدند، امروز کشور عزیزمان ایران اسلامی، به عنوان قدرت بلامنازع منطقه و یکی از تاثیرگزارترین نظام های جهان تبدیل شده و در زمینه های متنوع از جمله انرژی صلح آمیز هسته ای، سلول های بنیادی، شبیه سازی، نانو و علوم و فناوری های نوین، مرزهای علم را می شکافد؛ همه اینها به همت جوانان و رهبری داهیانه رهبر معظم انقلاب و تلاش های عالمانه دولتمردان ممکن شده است.
  • بی شک امروز تلاش برای استمرار انقلاب اسلامی و حرکت در مسیر تحقق اهداف مقدس انقلاب اسلامی ایران، باید در قالب "تبیین دستاوردهای مادی و معنوی" این انقلاب بزرگ، توسط خواص و نخبگان از طرق مختلف صورت پذیرد؛ یکی از مهمترین شاخص های توفیق انقلاب اسلامی در این چهار دهه، ظهور و بروز روحیه شهادت طلبی و حضور پررنگ و معنادار نسل های اول و دوم و سوم و چهارم انقلاب در عرصه های حضور آگاهانه است.
  •  " یوم‌الله ۲۲ بهمن"  به عنوان روز پیروزی خون بر شمشیر و یادآور ارجمندترین یادگار حضرت امام راحل «ره» که همانا انقلاب اسلامی ایران است همه‌ساله به‌عنوان آیینه‌ای تمام‌نما از وحدت و همدلی میان آحاد ملت شریف ایران و نظام مقدس جمهوری اسلامی در عرصه‌ی سیر و منصه قضاوت سایر ملت‌های جویای آزادگی و عزتمندی در مقابله باسیاست‌های قلدرمآبانه نظام استکبار جهانی قرار دارد.
  • اکنون در طلیعه چهل و یکمین بهار پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، ضمن گرامیداشت این ایام و تسلیت ایام حزن و اندوه شهادت مظلومانه دخت نبی مکرم اسلام، حضرت فاطمه زهرا(س) و ادای احترام به ارواح پاک شهیدان و روح پرفتوح بنیانگذار انقلاب اسلامی و تجدید پیمان با آرمان های والای شهدا و رهبر معظم انقلاب، از همه مردم عزیز،  به ویژه پزشکان ، اساتید،  دانشجویان و  کارکنان مجموعه بزرگ معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک دعوت می کنم ، با عزمی پولادین، گام‌های استوار و در صفوفی یکدل و یکصدا، در راهپیمایی یوم‌الله 22 بهمن با آرمان‌های متعالی انقلاب، شهدا و امام عزیز و رهبر فرزانه انقلاب تجدید میثاق کنند و در کشاکش بحران‌ها و کینه‌ها و دشمنی‌های آشکار و پنهان استکبار جهانی، بار دیگر وحدت ملی را فریاد زنند.

کلید واژه ها: استقلال سیاسی