آموزش ناظران بهداشت روستایی گامی مهم در ارتقای سلامت

۳۰ آبان ۱۴۰۱ | ۱۱:۰۰ کد : ۳۰۷۲۳ اصلی معاونت بهداشتی
مدیرگروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: آموزش بهورزان و کارشناسان ناظر مراکز روستایی گام موثری در ارتقای سطح سلامت در روستاها است.
آموزش ناظران بهداشت روستایی گامی مهم در ارتقای سلامت

به گزارش وب دا مرکزی، حسن مهرعلی بیان کرد: وبینار دو روزه الزامات بهداشت حرفه ای در خانه های بهداشت و مراکز روستایی با هدف بازآموزی بهورزان و کارشناس ناظر مراکز روستایی برگزار شد.

وی افزود: در این جلسه کارشناسان امر به تبیین و تشریح برنامه های واحد، عوامل زیان آور محیط کار، تاریخچه و اهداف بهداشت حرفه ای، تکمیل فرم های بازدید کارگاهی، پرونده معاینات پزشکی و آمار ارسالی، برنامه های بهداشت کشاورزی، ارگونومی دانش آموزان و ثبت موارد پیشگفت در سامانه سیب  پرداختند.

وی تاکید کرد: حدود 600 نفر  از بهورزان و کارشناسان ناظر شاغل در مرکز جامع سلامت شهری روستایی و خانه های بهداشت در این سمینار دو روزه شرکت کردند که امیدواریم با افزایش اطلاعات و سطح آگاهی این عزیزان، سطح سلامت مناطق محروم و نقاط حاشیه ای نیز ارتقاء یابد.

گیتا نادری - خبرنگار وب دا مرکزی، معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک

کلید واژه ها: معاونت بهداشتی بهداشت حرفه ای