خودمراقبتی و رعایت بهداشت فردی اصول مهم برای پیشگیری از آنفلوانزا

۱۳ دی ۱۴۰۱ | ۱۱:۰۸ کد : ۳۱۶۲۲ اصلی معاونت بهداشتی
آنفلوانزا یک بیماری ویروسی است که همه ساله با شروع فصل افزایش می‌ یابد که در این میان خود مراقبتی و رعایت بهداشت فردی در پیشگیری از ابتلا به آن نقش مهمی دارد.
خودمراقبتی و رعایت بهداشت فردی اصول مهم برای پیشگیری از آنفلوانزا

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر منصوری مسئول بیماری‌های واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک با بیان با اینکه امسال کمی زودترشاهد پیک اپیدمی بیماری آنفلوآنزا در کشور بودیم گفت: پیک اول بیماری را در مهرماه و اوایل آبان شاهد بودیم که انتظار می‌رود که دراواسط فصل زمستان و اواخر دی و و اوایل بهمن ماه پیک دوم آنفلوآنزارا داشته باشیم که در صورت رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی از جمله استفاده از ماسک در اماکن شلوغ، شستشوی دست ها، رعایت فاصله اجتماعیو ... ممکن است این پیک بلند نباشد و بتوانیم آن را پشت سر بگذاریم. دکتر منصوری در ادامه گفت: علائم بیماری آنفلوآنزار به مانند یک سرماخوردگی شدید است با این تفاوت که تب بالا همراه با درد‌های عضلانی است و بیشتر موارد هم با استراحت بهبود پیدا می‌کند. او با اشاره به اینکه در حال حاضر وضعیت استان خوب است و آمار پایین است افزود: خوردن مایعات گرم از جمله چای از جمله راه‌های پیشگیری از بیماری آنفلوآنزا است. دکتر منصوری افزود: آنفلوآنزا بیشتر در افرادی که دارای بیماری زمینه‌ای از جمله بیماران قلبی و ریوی، افراد مسن، کودکان کم سن و سال و یا خانم‌های باردار دیده و متاسفانه علائم نیز در آن‌ها بیشتر است. مسئول بیماری‌های واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک در ادامه گفت: در روزهایی که شیب ابتلا به آنفلوانزا نزولی شده، سایه شروع موج هشتم کرونا، توجه بیشتر به شیوه نامه های بهداشتی را ضروری کرده است. دکتر منصوری افزایش موارد ابتلا به کرونا در برخی کشورها را زنگ خطری برای احتمال شیوع دوباره کرونا در کشور و استان می دانند. او اضافه کرد: با افزایش شیوع کرونا و مشاهده آن در برخی از کشور‌های آسیایی از جمله چین و ژاپن و آمریکا احتمال شیوع موج هشتم آن در کشور وجود دارد و با توجه به رفت و آمد‌هایی که صورت می‌گیرد احتمال ورود این بیماری و سویه‌های جدید آن به کشور وجود دارد که این می‌تواند یک زنگ خطری باشد، بنابراین بایستی دپروتکل‌های بهداشتی بیشتر رعایت شود.

گیتا نادری،خبرنگار وبدا مرکزی،معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: بیماری جمله کشور بهداشتی دکتر دکتر منصوری پیک آنفلوانزا معاونت بهداشتی