کارگاه ۳ روزه آموزش تقویت بنیان خانواده، سالن جلسات ساختمان الغدیر، ۱۷، ۱۸ و ۱۹ بهمن ماه

۲۳ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۳:۲۲ کد : ۳۲۴۲۳ اصلی معاونت بهداشتی

برنامه تقویت بنیان خانواده برای آموزش و توانمندسازی خانواده های دارای کودکان 10 تا 14 سال به منظور تقویت مهارتهای فرزندپروری توسط دفتر سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت با رویکرد مداخلات خانواده-محور طراحی شده که هدف آن کاهش رفتارهای پرخطر بویزه  پیشگیری از سوء مصرف مواد اعتیادآور و سایر مشکلات دوران نوجوانی است.

برنامه SFP در قالب 7 جلسه آموزشی با حضور همزمان والدین و کودکان در جلسات آموزشی اجرا می گردد. طی دوره آموزشی گروه هدف با موضوعات عوامل حمایتی و خطرآفرین بصورت کارگروهی، ایفای نقش و بازی آشنا می شوند.

در راستای ابلاغ و ضرورت اجرای برنامه در حوزه پیشگیری از اعتیاد؛ کارگاه تربیت مربی برنامه SFP با شرکت 52 نفر از روانشناسان مراکز جامع خدمات سلامت، به مدت سه روز (17 لغایت 19 بهمن ماه جاری) توسط گروه سلامت روان معاونت بهداشتی با حضور معاون محترم بهداشت و معاون محترم اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان برگزار شد.

گیتا نادری، خبرنگار وبدا مرکزی، معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک

کلید واژه ها: مواد اعتیادآور معاونت بهداشتی بنیان خانواده مهارتهای فرزندپروری