جوانی جمعیت یک دغدغه ملی

۲۶ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۹:۵۷ کد : ۳۲۴۷۷ اصلی معاونت بهداشتی
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: موضوع جوانی جمعیت به عنوان یک دغدغه ملی مطرح است، چرا که با ادامه این روند در چهار دهه آتی با ریزش قابل توجه جمعیت مولد مواجه می‌شویم.
جوانی جمعیت یک دغدغه ملی

به گزارش وبدا مرکزی، دکتر علی علیمحمدی افزود: اکنون جمعیت زیر ۱۵ سال و بالای ۶۰ سال در جامعه بالا است از این رو باید با برنامه‌ریزی لازم که در قالب یک پنجره طلایی بازه زمانی هفت ساله است، از این بحران عبور کنیم.

علیمحمدی با بیان اینکه اکنون در دوره طلایی تصمیم‌گیری در حوزه جمعیتی کشور هستیم افزود: اگر از این زمان طلایی استفاده نکنیم، چهار دهه آینده به دلیل اینکه جمعیت بالای شصت سال، بخش بزرگی از جمعیت را تشکیل خواهد داد، دچار مشکلات زیادی خواهیم شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک اظهار داشت: در خصوص اجرای طرح جوانی جمعیت در این دانشگاه تاکنون، ۱۷۰ مصوبه در پی داشته که ۱۳۵ مورد آن اجرایی شده و ۳۵ مورد نیز در دست اجرا است.

گیتا نادری، خبرنگار وبدا مرکزی، معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک

کلید واژه ها: معاونت بهداشت جوانی جمعیت حوزه جمعیتی