برای ارتقا آگاهی‌ عمومی؛

فرصتی هفت روزه برای توجه بیشتر به سلامت پدران یکم تا هفتم اسفند برای ارتقا آگاهی‌ عمومی در مورد سلامت مردان اختصاص یافته است.

۰۳ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۸:۲۹ کد : ۳۲۵۹۱ اصلی معاونت بهداشتی

به گزارش وبدا مرکزی،  هفته اول اسفند به عنوان هفته سلامت مردان نامگذاری شده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: سلامت مردان به عنوان موتور محرک کار و تلاش از یک سو و نقش محوری پدر در کانون خانواده باید مورد توجه جدی قرار دارد.

دکتر علیمحمدی دیابت، فشارخون، بیماری‌های قلبی عروقی ریوی، پروستات و مثانه را شایع‌ترین بیماری‌های مزمن دانست که سلامت مردان را تهدید می‌کنند و جدی نگرفتن علائم این بیماری‌ها، مراجعه دیر هنگام به پزشک، تاخیر در روند درمان بیماری‌ها، رفتار‌های پرخطر مانند استعمال دخانیات در کنار چاقی و کم تحرکی از جمله تهدیدات جدی در سلامتی مردان است.

علیمحمدی افزود: با توجه به سیاست‌های جمعیتی، نقش مردان در جوانی جمعیت و فرزند آوری در هفته سلامت مردان مورد توجه است و ارائه آموزش‌ و ارتقا آگاهی‌ عمومی در مورد نقش مردان در درمان ناباروی از اهداف هفته سلامت مردان است.

گیتا نادری، خبرنگار وبدا مرکزی، معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک

لینک دانلود فایل