بحث جوانی جمعیت،مورد گسترده ای است و همه دستگاه های اجرایی مرتبط باید پای کار باشند.

۲۰ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۵:۳۴ کد : ۳۲۹۷۸ اصلی معاونت بهداشتی

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک در یازدهمین کمیته دانشگاهی قرارگاه جوانی جمعیت ؛ هرچند این اداره به عنوان متولی سلامت مردم شناخته می شود اما به تنهایی قادر به انجام موضوع حساس و مهم این چنینی نیست و همه دستگاه های اجرایی مرتبط و عضو باید برنامه ریزی و اقدام کنند.

دکتر امانی گفت؛متاسفانه بسیاری از اقدامات به مباحث مالی بستگی دارد اما ما در مجموعه بهداشت و درمان خود را محدود نکرده و تمام تلاشمان را خواهیم کرد.

او افزود ؛امیدواریم همه ی کمیته های این قرارگاه که همواره مورد توجه مقام معظم رهبری و رئیس جمهور است،تلاش کرده و بتوانند به اهداف این حرکت عظیم و مهم که همانا افزایش سیاست جمعیت و فرزندآوری است دست پیدا کنند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان گفت ؛اگر در این زمینه سرمایه گذاری نکنیم ،سال های نه چندان دور خطرات زیادی کشور را تهدید و مطمعنا خسارات زیادی به کشور تحمیل خواهد شد.

گیتا نادری، خبرنگار وب دا مرکزی، معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک

20 اسفند ماه 1401