بازگشت توصیه‌ها به رعایت شیوه‌نامه‌ها

۲۴ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۸:۱۰ کد : ۳۳۰۷۳ اصلی معاونت بهداشتی
افزایش نسبی موارد ابتلا به کرونا در استان مرکزی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک: شاهد افزایش نسبی موارد ابتلا به کرونا هستیم.
بازگشت توصیه‌ها به رعایت شیوه‌نامه‌ها

به گزارش وب دا مرکزی؛ مسئولان استان مرکزی در خصوص افزاریش موارد ابتلا به بیماری کرونا و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی هشدار دادند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک می‌گوید: در روزهای گذشته شاهد افزایش نسبی موارد ابتلا به بیماری کرونا بودیم به طوری که در روزی که گذشت ۲۲ مورد مبتلای جدید شناسایی شد.

از این تعداد ۱۱ نفر در بیمارستان‌های استان بستری شدند و ۱۱ نفر دیگر هم در منزل دوران قرنطینه را سپری می‌کنند.

به گفته علیمحمدی در ۲ روز گذشته ۶۰ مورد مثبت در استان داشتیم که ۳۶ نفز در منزل دوران درمان را طی می کنند و بقیه در بیمارستان‌ بستری هستند که خوشبختانه وضعیت جسمانی آن‌ها مناسب است و بیمار بدحال نداریم.

او با بیان اینکه شاهد افزایش نسبی موارد ابتلا به کرونا در استان هستیم، بر رعایت شیوه نامه های بهداشتی تاکید کرد و از افرادی که بالای ۱۸ سال هستند و شش ماه از آخرین دریافت واکسن کرونا آن‌ها گذشته است، درخواست کرد برای تزریق دز یادآور به مراکز بهداشت مراجعه کنند.

گیتا نادری، خبرنگار وب دا مرکزی- معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک

کلید واژه ها: شیوه نامه های بهداشتی معاون بهداشت واکسن کرونا