فعال سازی وتشکیل جلسه چارت سامانه فرماندهی حادثه (ICS)

۲۸ اسفند ۱۴۰۱ | ۲۲:۵۷ کد : ۳۳۱۸۰ اصلی معاونت بهداشتی
این جلسه با حضور معاون بهداشت، معاونین فنی و اجرایی، روسا و مدیران گروه های فنی،پشتیبانی و کارشناس مسئول «EOC»اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی اراک با هماهنگی‌ گروه مدیریت خطر حوادث وبلایا درسالن جلسات معاونت بهداشتی برگزار گردید .
فعال سازی وتشکیل جلسه چارت سامانه فرماندهی حادثه (ICS)

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر علیمحمدی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک از فعالیت برخی از مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی طبق روال سالها قبل در ایام تعطیلات رسمی نوروز نیز خبر داد.

در این جلسه ضمن بررسی و بازبینی مجدد آخرین چارت تشکیلاتی چارت ICS وتشریح مجدد شرح وظایف اعضا ، واحدهای ستادی عملیاتی بویژه گروه های که در برنامه عملیات پاسخ به بلایا وفوریتها((EOP)) دارای کارکرد مدیریتM و‌کارکرد تخصصی((11_S3) ) می باشند به تشریح برنامه ریزی ها و فعالیت ها خود در این ایام نوروز بویژه تشریح هماهنگی و لیست های کشیک انکال و فعال خود پرداخت.

در آخرین جلسه رسمی سال ۱۴۰۱ معاون بهداشتی دانشگاه ضمن تقدیر وتشکر از کلیه مدیران ،روسا وکارشناسان معاونت به جهت اقدامات موثر همکاران در پیشبرد اهداف عالیه نظام بهداشت وسلامت در سال جاری بر تداوم اقدامات جهت مدیریت و کنترل بیماری کووید۱۹ و فعال بودن مراکز و پایگاه های بهداشتی و ادامه فعالیتهای عملیاتی ‌و روزمره ‌واحدهای ستادی و شهرستانی بویژه گروه مبارزه با بیماریهای واگیر، بهداشت خانواده « با تاکید بر نظام مراقبت از مادران باردار ...»بهداشت محیط «تشدید بازرسی ها در راستای کنترل سلامت مواد غذایی و بهداشت اماکن عمومی ، ... »،ازمایشگاه« فعال بودن آزمایش هیپوتیروئیدی برای کودکان 3 تا 5 روز و تست های روتین شناسایی بیماری کوید »،گسترش شبکه«تشدیدبازدید ،پایش های میدانی از مراکز تابعه همچنین نظارت بر اجرای دقیق لیست های کشیک نوروزی ..» ،گروه مدیریت خطر حوادث و بلایا (مبحث نظام وقوع پیامد بلایاDSS)) ارسال به موقع فرم گزارش آنی، اولیه وقوع مخاطره وحادثه SitRep به وزارت ، EOC دانشگاه و‌امادگی لازم جهت پاسخ مناسب به احتمال وقوع مخاطرات وحوادث ) در ایام نوروز وامادگی حداکثری در جهت تاب آوری نظام سلامت در زمان بحران وبلایا جهت همه گروها تاکید کردند.

دکتر علیمحمدی افزود: اهمیت کنترل و بازرسی های تیم های بهداشتی در اماکن عمومی با توجه به‌ اهمیت تامین سلامت و ارتقاء شاخصهای بهداشت شهروندان و مسافران بیشتر از همیشه است.

وی ادامه داد: تداوم خدمت رسانی از جمله واکسیناسیون،غربالگری های نوزادان آزمایش های مربوط به ازدواج، کم کاری تیروئید و تاکید بر اجرای نظام مراقبت های سندرومیک،واکسیناسیون هاری و کزاز، فعال بودن آزمایشگاهای تشخیص و مراکز تجمیعی واکسیناسیون، مراکز جامع خدمات سلامت، کووید ۱۹ و تشدید نظارت وکنترل اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن بین راهی و سفره خانه ها همچنین و سایر خدمات بهداشت وسلامت مورد نیاز هم استانی ها و مسافران عزیز نیز طبق روال ، میبایست بدون وقفه ادامه داشته باشد.

گیتا نادری، خبرنگار وب دا مرکزی- معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک

یکشنبه 28 اسفند ماه 1401