پیشگیری ازمسمومیتهای غذایی در سفر

۲۹ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۵:۴۹ کد : ۳۳۱۹۷ اصلی معاونت بهداشتی
تعداد بازدید:۳۰۳
یکی از ناخوشایندترین اتفاق هایی که در سفر لحظات را به کام ما و همراهانمان تلخ می کند، مسمومیت غذایی در سفر است که به راحتی با تغذیه سالم قابل پیشگیری است. با رعایت نکات بهداشتی و دقت در انتخاب ها، می توانیم تجربه سفر را برای خودمان و همسفرهایمان شیرین تر کنیم. توجه به مسایل بهداشتی، کار سختی نیست فقط کافیست از برخی موارد آگاهی داشته باشیم و می توان با رعایت چند نکته کوچک، از دردسر های بزرگ جلوگیری کرد.
پیشگیری ازمسمومیتهای غذایی در سفر

به گزارش وب دا مرکزی، یادگاری رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشتی گفت: در سفر، از خوردن گیاهان و قارچ های خودروخودداری کنید و گیاهان یا قارچ ها را بدلیل مصرف آنها توسط جانوران، غیر سمی تلقی نکنید؛ زیرا تشخیص گیاهان و قارچ های سمی از انواع بی خطر بسیار مشکل است.

او بیان کرد: وقتی در طبیعت مشغول گشت و گذار هستید، ازکودکان خود غافل نشوید. مسمومیت ناشی از گل ها و گیاهان سمی در کودکان بسیار شایع است و تماس پوست کودکان با برخی از این گیاهان (مانندگزنه) و یا به دهان بردن آنها( مانند دیفن باخیا وخرزهره) منجر به مسمومیت شدید می شود.

رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشتی با توجه به اینکه نوعی از اسهال میکروبی به دلیل عدم رعایت بهداشت درسفر بسیار رایج است بیان کرد: همیشه قبل از آماده کردن و یا خوردن غذا، بعد ازاستفاده از سرویس بهداشتی، برداشتن گوشت خام، سیگار کشیدن، لمس کردن حیوانات و دست زدن به زباله ها حتما دست های خود را با صابون یا مایع ضد عفونی کننده بشوید..

یادگاری با اشاره به اینکه اگر در سفر ناچار شدید در رستوران ها، کبابی ها و ساندویچ فروشی ها بین راهی غذا بخوریدگفت: ابتدا وضعیت بهداشتی محل و کارکنان آن و نیز شرایط نگهداری مواد غذایی در آن مکان را بررسی کنید و در غذا خوری های بین راهی، بهتر است غذاهایی ( مثل کباب برگ یا جوجه کباب) را انتخاب کنید که از ترکیب مواد غذایی کمتری تهیه می شوند.

گیتا نادری، خبرنگار وب دا مرکزی- معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک

 

29 اسفند ماه 1401

کلیدواژه‌ها: معاونت بهداشتی گروه تغذیه


نظر شما :