رعایت پروتکل‌های بهداشتی کرونا در استان مرکزی به کمتر از ۱۰ درصد رسید

۲۰ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۰:۴۶ کد : ۳۳۴۸۱ اصلی معاونت بهداشتی
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی گفت: رعایت پروتکل‌های بهداشتی کرونا در این استان به کمتر از ۱۰ درصد رسید.
رعایت پروتکل‌های بهداشتی کرونا در استان مرکزی به کمتر از ۱۰ درصد رسید

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر«علی علیمحمدی» افزود: شیوع کرونا در نقاط مختلف استان مرکزی نسبت به چند روز قبل، از نظر ابتلا شیب افزایشی کندی را تجربه می‌کند.

وی بیان کرد: هم‌اکنون ۹۴ نفر مبتلا به کرونا در مراکز درمانی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی اراک، بستری هستند که از این تعداد ۱۶ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه خدمات درمانی دریافت می‌کنند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی ادامه داد: این استان در شرایط فعلی از نظر مرگ و میر، شاهد روند کاهشی است اما در سرایت بیماری، روند افزایشی دارد.

دکتر علیمحمدی افزود: اکنون چهار شهر استان مرکزی شامل خمین، کمیجان، شازند و آشتیان در وضعیت رنگ قرمز کرونایی قرار دارند، شهرهای اراک، دلیجان، تفرش و ساوه به رنگ نارنجی و محلات، خنداب و زردیه در وضعیت زرد کرونایی است.

وی اظهار کرد: اقبال مردم استان مرکزی نسبت به تزریق واکسن یادآوری مطلوب نیست و شاخص مورد نظر در تزریق واکسن گزارش نشده است.

شیوع ویروس کرونا از اسفندماه سال ۹۸ آغاز شد و استان مرکزی پس از قم، در زمره نخستین استان‌هایی بود که موارد ابتلا در آن مشاهده شد.

کلید واژه ها: معاون بهداشتی ویروس کرونا