سلامت برای همه با پزشک خانواده

۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۷:۳۲ کد : ۳۳۷۸۲ اصلی معاونت بهداشتی
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: هفته سلامت امسال با نگاه ویژه به بحث پزشک خانواده اجرا می شود.
سلامت برای همه با پزشک خانواده

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر علی علیمحمدی بیان کرد: هفته سلامت سال جاری از 9 تا 15 اردیبهشت ماه خواهد بود که طبق رسم هر ساله و اعلام وزارت بهداشت بنا بر اهمیت و موضوعات مختلف شعارهایی انتخاب و برنامه ها حول محور آنها برگزار خواهد شد.

وی افزود: پزشکی خانواده - پوشش همگانی سلامت، جوانی جمعیت و سالمندی سالم، دسترسی عادلانه به سلامت، جامعه سالم و رشد تولید، اقتصاد خانواده و پزشکی خانواده، سلامت و رسانه، پزشکی خانواده و سبک زندگی سالم روزشمار هفته سلامت امسال است.

وی تاکید کرد: برگزاری نشست رسانه ای برای تبیین موضوع پزشک خانواده، هماهنگی با سازمان های مرتبط با امر سلامت در خصوص اجرای هر چه بهتر برنامه های این هفته و شعار سال و جلب مشارکت بین بخشی برای اجرای برنامه پزشک خانواده و هماهنگی با ادارات آموزش و پرورش استان جهت حضور مدیران و کارشناسان حوزه سلامت در مراسم صبحگاه مدارس بویژه در سطح دبیرستان برای ایراد سخن و آشناسازی دانش آموزان با مقوله سلامت از جمله برنامه های این هفته است.

دکتر علیمحمدی در ادامه خاطرنشان کرد: تبلیغات محیطی گسترده با توجه به اهمیت موضوع(سلامت) در سطح شهر، مدارس و ایستگاه های اتوبوس و غیره، برگزاری پیاده روی بزرگ خانوادگی از دیگر برنامه هایی است که در این هفته با هدف آشنایی مردم با امر مهم سلامت برگزار خواهد شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان با اشاره به اینکه این هفته فرصتی است تا با بازنگری و نگاه مجدد به توانمندی ها، دستاوردها و انتظارات موجود برای پاسخ گویی منطقی و شایسته به مردم، بازتوانی مضاعف و در قالب یک برنامه منسجم و کلان همراه با سایر دستگاه های مسئول در مسیر تحقق سلامت مردم گام برداریم، گفت: بدون تردید هفته سلامت فرصت مغتنمی است تا با بیان اهمیت و جایگاه بسیار مهم و سهم آن در تحقق توسعه پایدار، بر مشارکت مردمی و همراهی مجموعه حاکمیتی و اجرایی تأکید شود.

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: سلامت هفته سلامت هفته برنامه هفته برنامه خانواده پزشکی خانواده پزشکی اهمیت