سخنان دکتر جمالیان در بازدید از ترمینال ، ۵ فروردین ماه

۰۶ فروردین ۱۳۹۸ | ۰۸:۲۹ کد : ۳۳۹۷ اصلی معاونت بهداشتی

در بازدیدی که از ترمینال مسافربری شهرستان اراک با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک، معاون بهداشتی ، مدیر گروه سلامت محیط و کار، رئیس مرکز بهداشت شهرستان و مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت استان مرکزی انجام شد .

• دکتر نظری گفت : در بازدید انجام شده نواقصی وجود داشت سعی کردیم نقص ها را تذکر بدیم تا اصلاح بشود . ترمینال امکاناتی که بعنوان یک امکنه عمومی داشت و مرکزی که بعنوان فروشگاه در آن مستقر است خوب بود و در مجموع وضعیت بهداشتیشون قابل قبول بود.
  • معاون بهداشتی بیان کرد: یک فروشگاه موادغذائی نیز در پایانه مسافربری بود که بعلت عدم رعایت مسائل بهداشتی قبل از عید پلمپ شد و به علت حساسیت قضیه اجازه انجام فعالیت در ایام نوروز را نداشت .
  • رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی اعلام کرد : همکاران معاونت بهداشتی از اواسط اسفند ماه بازرسی ها را شروع کرده اند . در این مدت 9533 مورد بازرسی داشتیم که منجر به 164 مورد اخطار و 55 اخطار به تعطیلی شده است .
  • دکتر جمالیان عنوان کرد: از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی بازدید شد وضعیت آن ها قابل قبول است . موادغذائی که استانداردهای لازم را نداشتند توسط بازرسین بهداشت محیط جمع آوری و معدوم شده اند .
  • ایشان در پایان افزود : تا به امروز بیش از 5 تن موادغذائی معدوم شده است و مراکز تهیه و توزیع مواد غذائی که استانداردهای لازم را نداشته اند تعطیل گردیده است .

کلید واژه ها: ترمینال مسافربری امکنه عمومی