بحران جمعیت

زنگ خطر بحران جمعیت در کشور با ترویج تک فرزندی

۰۱ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۵:۲۶ کد : ۳۴۵۱۲ اصلی معاونت بهداشتی
رواج تک فرزندی در جامعه، جمعیت کشور را به سمت پیری سوق داده و فضای جوانی و شادابی را کمتر کرده است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ مشاور عالی وزیر کشور در امور اصلاح ساختار جمعیت و سلامت عمومی گفت: تنها در مدت چهار سال جمعیت مولد از ۷۰ و نیم درصد به ۶۳ درصد کاهش یافته است.
به گفته دکتر اکبری رواج تک فرزندی و تداوم آن در جامعه سبب شده به مرور، جمعیت کشور کم شود.

به گفته کریمی مدیرکل ثبت احوال استان مرکزی تعداد ولادت های ثبت شده در سال گذشته ۱۳ هزار و ۵۲۸ مورد بوده که نسبت به سال قبل از آن پنج و پنج دهم درصد کاهش داشته است.

دکتر علیمحمدی معاون بهداشت دانشگاه اراک هم با بیان اینکه اگر اصلاح جمعیتی صورت نگیرد کشور با بحران جمعیتی مواجه می شود گفت: استان مرکزی باید در مدت هفت سال نرخ باروری را نسبت به شرایط کنونی که کمتر از نرخ میانگین کشوری است ترمیم کند.
یکی از موضوعاتی که بیشتر خانواده های تک فرزند مطرح می کنند، مسئله مالی برای فرزند بیشتر است.
مطالعات نشان می‌دهد تک فرزندی نتیجه هر عاملی باشد، تغییر بنیادینی نه تنها در ساختار جمعیت‌شناختی و روند اجتماعی شدن خانواده ها بلکه در جنبه‌های مختلف عملکردی و همه ابعاد شخصیت فرد در آینده ایجاد می‌کند.

کلید واژه ها: جمعیت سال کشور تک درصد جمعیتی