اولین جلسه کمیته بحران معاونت بهداشتی ، ۱۲ فروردین ماه

۱۳ فروردین ۱۳۹۸ | ۲۲:۲۹ کد : ۳۴۶۱ اصلی معاونت بهداشتی
اولین جلسه کمیته بحران معاونت بهداشتی ، ۱۲ فروردین ماه

‍ ‍ کمیته بحران معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک با حضور رییس دانشگاه، معاون بهداشت، رییس مرکز بهداشت شهرستان اراک تعدادی از مدیران و کارشناسان حوزه بهداشت و مرکز فوریت های پزشکی بمنظور بررسی و اخذ تصمیمات ضروری جهت بحران های حادث از بارندگی های اخیر در سطح استان و پیش بینی وقوع موارد احتمالی راس ساعت ۱۹ مورخ ۱۲ فروردین ماه در مرکز بهداشت استان مرکزی برگزار گردید.
در این جلسه مقرر گردید :
۱_ که ۴ اکیپ ۳ نفره شامل کارشناس بهداشت محیط، کارشناس مبارزه با بیماری ها و کارشناس سلامت روان از طرف معاونت بهداشتی به مناطق آسیب دیده اعزام گردند.
۲_ مطالب و هشدارهای بهداشتی توسط کارشناس مسؤول واحد بلایای معاونت بهداشتی تهیه و جهت اطلاع رسانی به آحاد جامعه در اختیار خبرنگاران قرار گرفته و از طریق فضای مجازی و کانال های رسمی اطلاع رسانی شود.
۳_ فرم گزارش روزانه توسط گروه کاهش خطر و بلایای معاونت بهداشتی به مراکز و شبکه های بهداشت ارسال و توسط واحدهای سلامت محیط، سلامت خانواده و مبارزه با بیماری های شهرستان روزانه تا ساعت ۱۰ صبح به معاونت بهداشتی ارسال گردد.
۴_ بنرهای با مضامین و هشدارهای بهداشتی تایید شده توسط معاونت بهداشتی تهیه در نقاط حادثه خیز نصب شد.

کلید واژه ها: نقاط حادثه خیز خطر و بلایا