دومین جلسه کمیته بحران معاونت بهداشت، ۱۳ فروردین ماه

۱۳ فروردین ۱۳۹۸ | ۲۲:۴۷ کد : ۳۴۶۳ اصلی معاونت بهداشتی
دومین جلسه کمیته بحران معاونت بهداشت، ۱۳ فروردین ماه

‍ دومین جلسه کمیته بحران معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک روز سه شنبه مورخ ۱۳ فروردین ماه با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی ، معاونت بهداشت، جانشین رییس دانشگاه در ستاد نوروزی دانشگاه ، رییس مرکز بهداشت شهرستان ، رییس گروه ها ، مدیر گروه ها و کارشناس مسوولان و کارشناسان مرکز بهداشت استان مرکزی، مدیر روابط عمومی دانشگاه و مدیر درمان در مرکز فوریتهای پزشکی استان مرکزی برگزار گردید .
۱- پیرو جلسه اول مدیریت بحران معاونت بهداشتی چهار اکیپ شامل‌ کارشناس بهداشت محیط، بیماری های واگیر، بهداشت روان بعنوان تیم ارزیابی سریع جهت بررسی و ارزیابی خسارات احتمالی و عملکرد مراکز بهداشتی تشکیل گردید که ابتدای روز به چهار شهرستان ( اراک، کمیجان، فراهان و خنداب ) که احتمال بیشترین آسیب دیدگی وجود داشت اعزام شدند .
۲-این چهار تیم ارزیابی سریع در ساعت ۱۱ گزارشات بازدید خود را در خصوص میزان خسارات وارده به سیستم ابرسانی، ساختمان های مراکز بهداشت و نحوه اسکان خانوارهای که منازل مسکونی آنها آسیب دیده بود و در محل های امن اسکان داده شده بودند در دومین کمیته بحران معاونت بهداشت با حضور رییس دانشگاه بیان نمودند.
۳- همچنین مقرر شد میزان خسارت مالی مراکز برآورد شده و در جلسه کمیته بحران استانداری که با حضور آقای لاریجانی راس ساعت ۱۴ برگزار می گردد ارایه شود.
۴-فرم های گزارش دهی توسط گروه های سلامت محیط ، سلامت روان، سلامت خانواده و مبارزه بابیماریها روزانه با هماهنگی معاون محترم فنی مرکز بهداشت استان جمع آوری شده و گزارش گردد.
۵- تیم های نظارتی معاونت بهداشتی در روزهای آتی نظارت بر مناطق را افزایش داده و گزارشات روزانه را در قالب گزارشات وزارت بهداشت، تا روز جمعه روزانه به وزارت متبوع اعلام نمایند.
۶- هماهنگی لازم توسط مدیریت محترم روابط عمومی دانشگاه جهت مصاحبه تلویزیونی ریاست محترم دانشگاه به عمل آید.
۷- نظر به خسارات وارده به شبکه های آبرسانی در شهرستانهای آشتیان ، تفرش و خنداب مقرر شد گروه سلامت محیط و گروه مبارزه با بیماریها نظارت کامل بر موضوع توزیع آب در این مناطق را داشته باشند و گزارشات اقدامات صورت گرفته را به معاون اجرایی مرکز بهداشت استان و مدیر شبکه و ارتقای سلامت معاونت بهداشتی ارسال فرمایند.

کلید واژه ها: سیستم ابرسانی کمیته بحران