کارگاه ۵ روزه زایمان فیزیولوژیک و پرورش مربی ، سالن جلسات مرکز بهداشت استان مرکزی

۰۷ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۳:۱۳ کد : ۳۴۷ اصلی معاونت بهداشتی

دومین کارگاه زایمان فیزیولوژیک (اولین کارگاه مرداد 94)به منظور تربیت و پرورش مربی کلاس آمادگی برای زایمان با همکاری معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک و  هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان ازتاریخ 6/5/97 لغایت 10/5/97 درسالن کنفرانس معاونت بهداشتی برگزار میشود.

این کارگاه درراستای ترویج زایمان طبیعی و کاهش سزارین و مورتالیتی و موربیدیتی مادر و نوزاد جهت 26 نفراز کارشناسان و کاردانهای مامایی منتخب برای تدریس در کلاسهای آمادگی برای زایمان درشهرستانهای تابعه برگزار میشود.

مربیان پس از گذراندان این دوره و موفقیت در آزمون کتبی و عملی در روز 5 و کسب حداقل 70 امتیاز، موفق به دریافت گواهینامه 60 ساعته مربی جهت کلاس آمادگی برای زایمان میشوند.

پس از از ارائه اهداف برگزاری کارگاه  توسط مدیرگروه محترم سلامت خانواده ،مطالب ارائه شده در روز اول کارگاه توسط کارشناس مادران معاونت بهداشتی و اساتید دانشکده مامایی اراک شامل: اهداف کلاس، مطالب آموزش داده شده درکلاس برای مادران ،مدیریت ذهن،بهداشت فردی و تغذیه دربارداری و ماساژ درمانی بود.