مجله تصویری بهداشت و سلامت با موضوع تغذیه در دوران بارداری
ببینید
تغذیه در دوران بارداری
خیلی از مادران باردار از مشکل تهوع در دوران بارداری آن هم بهنگام صبح رنج می برند. اما اگر به یکسری از مشکلات تغذیه ای توجه بکنند می توانند از عوارض این مشکل کم بکنند.
برای مثال اینکه وعده های غذائی را در حجم کمتر و در تعداد دفعات بیشتر استفاده بکنند و اینکه موادغذایی که پرچرب، نفاخ و پر ادویه هستند را مصرف نکنند . همچنین بهتر است موادغذایی را بعد از اینکه دمای اونها یک مقدار خنکتر شد مصرف بکنند.
از بویدن لیمو غافل نشوند و می توانند از موادغذایی مثل سیب، به استفاده بکنند. سیب و به را میتوانند به صورت دم نوش، حلوا یا سویق می توانند استفاده بکنند.
مصرف انار، آب انار ، رب انار در برنامه خودشان قرار بدهند و همچنین در حین غذا آب ننوشند و میتوانند قبل از بلند شدن از رختخواب در اول صبح یک تکه نان زنجبیلی، کراکر یا نان خشک استفاده بکنند.
مادران بارداری که از تهوع دوران بارداری رنج می برند می توانند مکمل زنجبیل یا B6 را تحت نظر پزشک خودشان استفاده بکنند یا میتوانند از منابع غذایی مثل دم نوش رقیق زنجبیل بصورت جرعه جرعه یا منابع غنی ویتامین B6 که در منابع غذایی هستند مانند سیرابی بهره ببرند.
نظر شما :