همایش پیشگیری و کنترل بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو ( CCHF)، سالن شهدای دانشجو، ۱۴ تیر ماه

۱۴ تیر ۱۴۰۲ | ۱۶:۵۵ کد : ۳۵۶۱۷ اصلی معاونت بهداشتی

همایش پیشگیری و کنترل بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو ( CCHF) در روز چهارشنبه 14 تیر ماه در سالن شهدای دانشجو برگزار شد.

کارشناس مسئول واحدهای مبارزه با بیماریها ،  سلامت محیط ، آموزش سلامت ، آزمایشگاه ، کارشناس برنامه مراقبت بیماریهای زئونوز ،کارشناسان ناظر مراکز خدمات جامع سلامت و پزشکان شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت در این جلسه شرکت کردند.

دکتر اسماعیلی معاون فنی مرکز بهداشت استان مرکزی ضمن خیرمقدم به مدعوین حاضر در همایش اهمیت بیماری های قابل انتقال بین انسان و حیوان( با محوریت بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو) را بیان نمود.

سپس دکتر فراهانی مدیر گروه بیماری های واگیر معاونت بهداشتی وضعیت بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در جهان ، ایران و استان در سال 1401 را بیان و به بررسی نقاط قوت و ضعف شهرستان ها پرداخت.

دکتر خوانساری نژاد عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اراک و مسئول فنی آزمایشگاه تخصصی ویروس شناسی  کلینیک امام رضا(ع)راههای تشخیص آزمایشگاهی بیماری CCHF را بیان و دکتر صوفیان متخصص عفونی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تفسیرهای آزمایشگاهی و روش های درمان بیماران مبتلا به این بیماری و دکتر حمزه لویان رئیس اداره دامپزشکی اراک علائم و تشخیص بیماری در جمعیت دامی و روش های مبارزه با بیماری را بیان کرد.

مهندس مهرعلی مدیر گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی  چگونگی استفاده از ضدعفونی کننده ها و مواد بهداشتی را ذکر کرد.

گیتا نادری، خبرنگار وب دا مرکزی-معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک

چهارشنبه 14 تیر ماه 1402

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: بیماری بیماری تب بیماری تب خونریزی دهنده بیماری تب خونریزی سلامت دکتر بیان معاونت پزشکی علوم پزشکی