کارگاه آموزش همسانان برگزار شد.

۱۹ تیر ۱۴۰۲ | ۰۸:۱۷ کد : ۳۵۷۲۱ اصلی معاونت بهداشتی
کارگاه آموزش همسانان برگزار شد.

در راستای توانمند سازی کارشناسان آموزش و ارتقای سلامت ، کارگاه یک روزه "آموزش همسانان در حوزه سلامت "توسط گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشتی برای کارشناس مسئولان آموزش و ارتقاء سلامت اراک و شهرستان های تابعه برگزار گردید . رئیس گروه آموزش سلامت اظهار داشت : آموزش مسائل بهداشتی بر پایه همسانان در واقع نوعی آموزش است که در گروه‌‌‌های با ویژگیهای مشترک قومی ، نژادی ، فرهنگی و .... ارائه می گردد .

آموزش گیرندگان علاوه بر دریافت اطلاعات و مفاهیم مختلف بهداشتی، مهارت‌‌‌های ارتباطی و آموزشی جهت ارائه مطالب به سایر همسانان را فرا ‌گرفتند.

در این روش ، هدف ارتقای سطح آگاهی ، نگرش و تغییر رفتار به کمک نیروی همسانان می‌باشد که یکی از موثرترین روش های تشویق و ترغیب افراد به آموزش مسائل بهداشتی بویژه در گروه سنی نوجوانان و جوانان در زمینه پیشگیری از رفتارهای مخاطره آمیز می باشد .

گیتا نادری، خبرنگار وب دا مرکزی- معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک

یکشنبه 18 تیر ماه 1402