اجرای موفق برنامه کنترل دخانیات توسط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک

۰۳ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۶:۱۵ کد : ۳۶۱۶۱ اصلی معاونت بهداشتی
 معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی طی نامه ای از معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک در اجرای موفق آمیز برنامه های کنترل دخانیات تقدیر و تشکر کرد.
اجرای موفق برنامه کنترل دخانیات توسط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک

به گزارش وب دا مرکزی، براساس پایش سه روزه تیم ارزیاب دبیرخانه کشوری کنترل دخانیات در خردادماه ۱۴۰۲ از نحوه اجرای برنامه های کنترل دخانیات در دانشگاه علوم پزشکی اراک و بازدید از مرکز مشاوره ترک دخانیات واقع در مرکز جامع سلامت حسینی اراک و همچنین بازدید از شهرستان تفرش به عنوان شهر بدون دخانیات در استان مرکزی، بررسی اقدامات صورت گرفته در معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت شهرستان اراک؛ فعالیت ها، برنامه ها و اقدامات در فیلد اجرایی مورد ارزیابی و رصد قرار گرفت.

در این راستا معاون بهداشت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در این نامه از برنامه ریزی، اقدامات اعمال شده و تلاش های صورت گرفته و هماهنگی های انجام شده در اجرای مطلوب برنامه کنترل دخانیات از کلیه همکاران دخیل در این طرح و مدیریت گروه سلامت محیط و کار تقدیر و تشکر کرد.

لازم به ذکر است برخی اقدامات به عنوان الگوی قابل تسری در کشور، مطرح است.

سه شنبه ۳ مردادماه ۱۴۰۲

کلید واژه ها: دخانیات کنترل دخانیات اقدامات برنامه مرکز اراک بهداشت