کارگاه آموزشی نحوه تکمیل چک لیست های برنامه مدیریت حوادث و رخداد های شیمیایی برگزارشد.

۱۰ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۶:۳۱ کد : ۳۶۳۹۶ اصلی معاونت بهداشتی

کارگاه آموزشی نحوه تکمیل چک لیست های برنامه مدیریت حوادث و رخداد های شیمیایی با تدریس مهندس حیدری کارشناس برنامه مذکور در سالن جلسات مرکز بهداشت استان مرکزی برگزار گردید.

این جلسه با حضور مدیر گروه سلامت محیط و کار و رئیس گروه بهداشت حرفه ای و کارشناسان و بازرسان بهداشت حرفه ای تمامی شهرستان های تابعه دانشگاه تشکیل شد.

کارشناسان بهداشت حرفه ای ضمن آشنایی با چک لیست های مذکور، آموزش های لازم را در خصوص چگونگی تکمیل چک لیست های قبل از وقوع و بعد از وقوع حوادث و ... را فرا گرفتند و همچنین حدود انتظارات از کارشناسان بهداشت حرفه ای در بازرسی از کارگاه ها و هنگام برخورد با حوادث شیمیایی بیان گردید.

گیتا نادری،  خبرنگار وب دا مرکزی- معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک

سه شنبه 10 مرداد ماه 1402