همایش بزرگ خودمراقبتی سازمانی با محوریت "برنامه ملی سلامت خانواده و نظام ارجاع ، پیشگیری وتشخیص زودرس سرطان و مهار پوکی استخوان "

۲۲ شهریور ۱۴۰۲ | ۰۷:۴۶ کد : ۳۷۴۷۸ اصلی معاونت بهداشتی
این همایش با مشارکت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، انجمن خیریه تبسم( حمایت ازبیماران مبتلا به سرطان ) وسازمان فرهنگی ورزشی شهرداری در فرهنگسرای شهر اراک با حضور رابطین سلامت ادارات کل استان، رابطین سلامت ادارات شهرستان اراک ، داوطلبین سلامت کوی شهر صنعتی ، مدیران و روسای گروه های مرکز بهداشت استان و کارشناسان مسئول مراکز بهداشت شهرستان ها برگزار گردید .

در ابتدا دکتر زیلابی معاونت بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت استان مرکزی در خصوص برنامه ملی سلامت خانواده و نظام ارجاع مطالبی ارائه و سپس دکتر مرتضی صدیقی  متخصص آسیب شناسی و رئیس هیئت مدیره انجمن تبسم در خصوص پیشگیری ، تشخیص و درمان سرطان ایراد سخنرانی نمود و دکتر میر شفیعی رئیس گروه بیماریهای غیر واگیر معاونت بهداشتی در خصوص مهار پوکی استخوان مطالبی بیان کرد.

رئیس گروه  آموزش و ارتقای سلامت در خصوص این همایش  اظهار داشت :

یکی از استراتژی های خود مراقبتی سازمانی ، خلق محیط های حامی سلامت است و افزایش سواد سلامت وارتقای سلامت شاغلین  به ایجاد جامعه ای سالم کمک کند.  ضمن تشکر از کلیه رابطین محترم سلامت ادارات که با اجرای برنامه خود مراقبتی سازمانی و تشکیل شورای ارتقای سلامت برای  تامین ، حفظ و ارتقای سلامت کارکنان گامی ماندگار برداشته اند.

امید است برنامه خود مراقبتی سازمانی محیط کار را به منبعی برای تامین سلامت تبدیل نماید و شرایط زندگی و کاری امن، رضایت بخش و لذت بخش برای شاغلین  فراهم گردد.

مشایخی برگزاری جلسات و همایش های آموزشی  درسطح ادارات با محوریت ترویج سبک زندگی سالم را برای شاغلین ضروری دانستند .

گیتا نادری ، خبرنگار وب دا مرکزی- معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک

سه شنبه  21 شهریور ماه 1402