بیماری‌های قلبی، بیشترین آمار مرگ و میر+ فیلم

۱۰ مهر ۱۴۰۲ | ۱۵:۱۷ کد : ۳۸۰۶۸ اصلی معاونت بهداشتی
سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک می گوید: بیماری‌های قلبی، بیشترین آمار مرگ و میر در استان است.
بیماری‌های قلبی، بیشترین آمار مرگ و میر+ فیلم

به گزارش وب دا مرکزی، زیلابی در مصاحبه با خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک  با اشاره به خطرسنجی جمعیت جوان و میانسال استان برای شناسایی بیماری قلبی و فشارخون افزود: بیماری‌های قلبی نخستین عامل مرگ و میر در جهان است و سالیانه حدود ۲۰ میلیون نفر در جهان به سبب بیماری‌های قلبی فوت می‌کنند وحدود ۵۰۰ میلیون نفر مبتلا به مشکلات قلبی هستند.

او گفت: در ایران سبک زندگی به سمتی رفته که سبب افزایش بیماری‌های قلبی شده به طوری که کاهش تحرک و ورزش، مصرف غذا‌های پرچرب و شیرین، مصرف دخانیات و الکل عوامل اصلی افزایش چاقی و ابتلا به بیماری‌ها است.
سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک با بیان اینکه چاقی هم یکی دیگر از عوامل ایجاد بیماری‌های قلبی و دیابت است افزود: بیماری‌های قلبی در جهان رتبه نخست را دارد و بیشترین آمار مرگ و میر استان مرکزی مربوط به بیماری‌های قلبی است و فشار خون هم یکی از عواملی است که سبب بیماری‌های قلبی، سکته مغزی، مشکلات کلیوی و سایر موارد می‌شود.
زیلابی گفت: باید سطح سواد سلامت درباره بیماری‌های قلبی بیشتر شود و مردم درد‌های قفسه سینه را جدی بگیرند.
او گفت: حدود ۳۲ درصد مردم مبتلا به فشار خون هستند و در مرد‌ها به سبب شرایط شغلی و سایر موارد آمار‌ها بیشتر است.

کلید واژه ها: قلبی بیماری قلبی بیماری سبب جهان افزایش آمار