نشست هم اندیشی سرپرست معاونت بهداشتی و انجمن خیریه تبسم برگزار شد.

۲۳ مهر ۱۴۰۲ | ۲۳:۱۸ کد : ۳۸۳۴۸ اصلی معاونت بهداشتی
نشست هم اندیشی سرپرست معاونت بهداشتی و انجمن خیریه تبسم برگزار شد.

این نشست هم اندیشی و دیدار با حضورسرپرست معاونت بهداشتی، رییس گروه بیماری های غیرواگیر وکارشناس برنامه پیشگیری وکنترل سرطان با مدیر عامل و رییس واعضای هیئت مدیره و  روابط عمومی انجمن خیریه تبسم تشکیل شد.

در راستای اجرای  برنامه های مداخلاتی آموزشی پیشگیری وکنترل سرطان متعاقب انعقاد تفام نامه همکاری آموزشی بین انجمن خیریه تبسم و معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک در پنجمین سال متوالی ، جلسه ای در قالب ارائه گزارشی از روند اجرای برنامه و هم اندیشی جهت پیشبرد وارتقا وضعیت برنامه در دوره های آتی توسط روسا ونمایندگان دو مجموعه در دفتر انجمن خیریه تبسم برگزار و در پایان از زحمات و همکاری اساتید در ارائه آموزش ها به جامعه هدف تقدیر گردید.

گیتا نادری، خبرنگار وب دا مرکزی- معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک

یک شنبه 23 مهر ماه 1402

کلید واژه ها: برنامه خیریه انجمن خیریه خیریه تبسم انجمن انجمن خیریه تبسم معاونت تبسم ارائه